Сім'я ресторанів Файного міста - мережа закладів не схожих один на одного

2020-09-28

Вже багато років заклади Сім’ї ресторанів Файного міста радують тернополян та гостей міста не лише смачними стравами, а й цікавою концепцією, дизайном, атмосферою своїх ресторанів та барів. Кожен з них особливий по-своєму, і в кожному хтось знайде щось своє, а ми тим часом не припиняємо розвиватися та вдосконалюватися, час від часу вигадуючи щось абсолютно нове. Ми переконані, щоб бути успішними, мало бути просто хорошими, треба бути найкращими, і мати свою неповторну родзинку.

 

Найпопулярніші заклади Тернополя для відпочинку: Обери свій

 

Заклади в Тернополі від мережі Файного не схожі один на одного, адже навіщо повторюватися, якщо можна створити щось нове. Чим відрізняється кухня, дизайн, концепція кожного з них? 

  1. Паб Файне Місто. Легендарний тернопільський паб, який не можна оминути увагою. Тут ситна й смачна українська і європейська кухня, до того ж за дуже доступними цінами. Посидіти увечері з друзями, з’їсти смачну м’ясну тарілку чи український борщ, випити пива в невимушеній атмосфері, послухати місцевий гурт чи подивитися футбол – усе це про Файне місто. Тут гарно, просторо і затишно, а також є чудова літня тераса.
  2. КЛУБ Файного. Затишне сіті-кафе, де завжди комфортно – чи у вас діловий обід, чи романтичне побачення, чи весела зустріч із друзями. В закладі є два поверхи, зал катакомби, а також чудова літня веранда, де багато квітів і дуже красиво. В закладі кожен знайде щось своє – тут смачна європейська кухня, з акцентом на італійську, гарна атмосфера і відмінне обслуговування. Кожного сезону в меню з’являються актуальні новинки – страви з сезонного меню.
  3. Jan Amor. Вишуканий ресторан із витонченим елегантним інтер’єром та чудовою авторською кухнею. Тут можна святкувати невеликі ювілеї, дні народження, хрестини, інші свята, чи просто прийти на спокійну і смачну вечерю в сімейному колі. Кухня в закладі повністю відкрита, тож усі можуть спостерігати за магією приготування улюблених страв. В Ян Аморі смачні та завжди свіжі морепродукти та відбірні устриці преміум-класу. А до страви ви завжди знайдете ідеально підходяще вино, адже карта вин в ресторані просто вражає. У разі потреби офіціанти обов’язково допоможуть вам з вибором, адже вони знайомі з мистецтвом бездоганного фудпейрінгу страв та вина.
  4. Бар Пасаж Адлера 13. Сучасний молодіжний бар, де вас навчать мистецтву правильного смакування алкогольними напоями. В барі невимушений інтер’єр в темно-зелених тонах та приємна атмосфера. А в меню ви знайдете багато різноманітних коктейлів, як авторських, так і класичних, а також власні настоянки на травах. Кухня американська та мексиканська, особливо слід відмітити великий вибір апетитних та ситних бургерів.
  5. NA NEBI. Ресторан в Тернополі з українською кухнею – традиційні страви в оригінальній сучасній інтерпретації. В інтер’єрі багато дерева, зелені, світла та простору. А посеред залу – відкрита кухня. Ще одна фішка закладу – неймовірний краєвид на центр Тернополя, що відкривається із балкону та великих панорамних вікон.
  6. Young Party Restaurant. ЯНГ – це унікальний заклад, в якому поєдналися азіатська кухня, лаундж бар, та клуб з запальними вечірками. Стильний інтер’єр в темно червоних тонах, зручна лаундж-зона та оригінальна азіатська кухня – такого меню ви в Тернополі більше не зустрінете. ЯНГ люблять і за суші – є авторські, є й класичні, а також різноманітні суші-сети.
  7. NONAME. Дайв-бар із недорогими алкогольними напоями і смачною мексиканською кухнею. Молодіжний заклад, що виходить за рамки звичайного бару – крутий та атмосферний. Тут круті вечірки, оригінальний інтер’єр і ексклюзивна кухня.

 

Найкращі заклади Тернополя - Заклади Сім'ї ресторанів Файного міста

 

Заклади Сім’ї ресторанів Файного дуже різні, тож кожен може знайти щось для себе. Але є й те, що об’єднує їх усі – це найкращі ресторани Тернополя із високим рівнем сервісу, смачною й продуманою кухнею, якісним алкоголем, цікавими інтер’єрами та неповторною атмосферою.

В кожному із наших закладів дбають насамперед для клієнта, нам важливо, щоб він залишився ситим і задоволеним, і з радістю завітав до нас ще не раз. Також ми прагнемо досягнути максимум якості і при цьому зберегти доступну цінову політику.

Відвідайте заклади Файного – кращі ресторани Тернополя – і визначтеся, який ваш улюблений. Хоча обрати один може бути важко, адже всі вони дуже самобутні та оригінальні.

Наступна стаття >Наступна стаття