Мексиканська кухня — сучасний ресторанний тренд

2021-08-26

В усьому світі cocina española популярна, адже завойовує серця багатьох людей своїм нестримним темпераментом і широкою палітрою смаків. До України цей світовий тренд дійшов вже деякий час тому, зокрема мексиканська кухня у м. Тернопіль стала своєрідною гастрономічною знахідкою. І наш Нонаме став першим серед закладів, що максимально точно й обширно передав культурну та кулінарну стихію Мексики, запрошуємо у гості!

Сім’я ресторанів Файного Міста вже давно у тренді: мексиканська їжа в улюбленому закладі і з доставленням до дому!

Мексиканська їжа — це не лише про страви, а ще й про культуру — багатоманітну та різнобарвну. На Заході та у країнах Європи вона стає дедалі затребуваною, попит зашкалює, тому ресторатори не зволікають.мексеканська кухня в тернополі

Мексиканські страви позбавлені прісності, навпаки, вони багаті гострими соусами та різними прянощами. Як і самі мексиканці, страви цієї країни зі запальним характером! Кухня має кілька обрисів традицій ацтеків та іспанців, однак самобутності не позбавлена. Особливості мексиканської кухні:

  • В основі багатьох блюд кукурудза, кукурудзяні коржики.
  • Квасоля, авокадо і томати серед фаворитів, їх також додають у безліч страв.
  • Мексика у кухні своїй зібрала прості, але максимально комплементарні інгредієнти. Потрібної пікантності їм додають численні соуси.
  • Курятина та яловичина є звичними у щоденному раціоні мексиканців. Потім вже йде рублена свинина та морепродукти. Наш мексиканський заклад у м. Тернопіль також пропонує всі ці варіяції.
  • Найвідоміші страви — буріто (овочевий або м’ясний варіянт шаурми, начинка у сирому коржику/лаваші), енчілада (курка, яйця та овочі, загорнені у запечений коржик. Начос, який також можна скуштувати у Noname у м. Тернопіль з меню закладу, є кукурудзяними чипсами. Їх готують зі сметаною, сальсою, сиром та подають з різними ситними доповненнями. Такос — коржик складають човником, що замінює тарілку, і всередину кладуть смажене м’ясо, чорізо, овочі абощо.

Страв у кухні Мексики ще дуже багато, але найцікавіші Ви можете скуштувати у нашому Нонаме! Або ж замовляйте на fainemisto.com чи у застосунку доставку на офіс/до оселі..

Мексиканська кухня з меню NONAME: що замовити одразу?

Звичайно, важко осягнути, наскільки багата на страви мексиканська кухня і з меню НОНАМЕ також! Ми зібрали для Вас топові блюда: перші та другі страви, супчики, салати і снеки, навіть традиційні солодощі та десерти!.

Наші постійні відвідувачі вже мають своїх фаворитів, пропонуємо і Вам скуштувати найпопулярніші страви від Noname:.

  1. Креветки у паніруванні начос.
  2. Кукурудза по-мексиканськи зі сирною чашею.
  3. Чипси начос з гуакамоле.
  4. Курячі крильця у соусі бафало.
  5. Тако з морепродуктами, рубленим м’ясом та овочами.

FaineMisto пропонує замовити доставку і обов’язково зазирнути на вул. Олени Кульчицької, 2-А!.

Наступна стаття >Наступна стаття