Лінуєтесь готувати обіди?Доставка їжі від мережі закладів Файного

2019-05-26

Як же класно інколи лінуватися, побути справжнім тюленем і насолоджуватися відпочинком. Але голодний шлунок не пробачає жодного безвладдя – і тут їжа на доставку як справжня знахідка! Кажуть, що лінь є рушійною силою прогресу. Ми з цим згодні, а тому з радістю потуратимемо Вашому розважливому режиму життя: доставка їжі у м. Тернопіль від мережі Файного заощаджує енергію на більш приємне дозвілля!

Доставка обідів, вечері та сніданків від ресторанів Файного Міста – ідеально для тих, хто лінується готувати самостійно!

stravaСмачно, поживно, корисно і ситно – обов’язкові критерії для щоденного раціону кожної людини. А що робити тим, у кого немає часу, навичок чи сил на приготування страв? Доставка їжі вирішує усі ці проблеми та звільняє життя від зайвих клопотів!

Чому наші ресторани Вашої уваги:

  • Усе готується з екологічних продуктів, які ми закуповуємо у перевірених місцевих фермерських господарствах. Овочі, фрукти, м’ясо і морепродукти – усі інгредієнти виключно свіжі, жодних напівфабрикатів!
  • Меню ПАБУ Файне Місто відрізняється шалено великими порціями, ситними сніданками і поживними обідами. Тут можна замовити сети на великі компанії, українські та європейські страви.
  • Пасаж Адлера 13 пригощає крутими бургерами, стравами мексиканської та іспанської кухонь.
  • Меню КЛУБУ таке ж неординарне, як і концепція власне закладу – італійські карбонара та фетучіні, страви-гриль, теплі салати.
  • ЯНГ – азійська кухня в оригінальній подачі. Ми зібрали для Вас унікальні рецепти Японії, Китаю, Таїланду та В’єтнаму!
  • Немає жодної різниці, обідаєте Ви вдома чи у ресторані – усі страви свіжі, гарячі та дуже смачні.

Мережа закладів Файного Міста нагодує тих, кому ліньки готувати чи йти у ресторан! Швидка доставка страв з-під ножа шеф-кухаря!

Лінощі інколи можуть бути і приємними, особливо, якщо дозволити нам попіклуватися про Вас: ПАБ та КЛУБ Файного Міста, ЯНГ і Пасаж Адлера на варті Вашої ситості! Бережіть час для відпочинку з друзями та рідними! Нагадаємо інформацію щодо доставки:

  • Мінімально чек має бути від 200 грн., а вартість послуги складає 30 гривень.
  • Бажаєте заощадити? Кличте колег, родину і друзів на обід! Доставку замовлення на суму від чотириста гривень ми сплачуємо за Вас!
  • ПАБ Файне Місто та КЛУБ реалізують доставку з 11 до 24 години, Пасаж Адлера 13 – з 12 до 24 години. Графік доставки ЯНГ уточнюйте за телефонами.
Наступна стаття >Наступна стаття