Ланчі від YOUNG: паназійська атмосфера в перерві на обід

2021-04-21

Чи можна за годину відвідати Азію і повернутися назад до Тернополя? І хоча карантин диктує нам свої умови та обмежує у подорожах, Файне допоможе здійснити гастроподорож тут і зараз. У нашому ресторані паназійської кухні діє доставка комплексних обідів, з якими звична перерва на обід перетворюється на цілу подію! Запрошуємо оглянути страви на сайті чи у застосунку Faine Misto!

Комплексні обіди у місті Тернопіль: карантинні гастроподорожі в YOUNG!

Доставка комплексних обідів ТернопільХарчуватися потрібно регулярно та повноцінно, але хто сказав, що обідня трапеза має складатися тільки з борщу або цезаря з куркою? Наші комплексні обіди у місті Тернопіль підкорили безліч сердець і шлунків, що скучили за подорожами та азійським присмаком. Замовляйте ланчі, та відчуйте себе в ресторанчику в улюбленій країні Азії!

Меню обіду в ідеалі повинно складатися з трьох позицій: суп, основа та салат. Гармонійне поєднання білків, жирів і вуглеводів сприяє чудовому самопочуттю та класному настрою. Для цього потрібно поєднати у страві м’ясні/морепродукти, овочі та злакові, а пікантні соуси, якими так відома азіатська кухня, додадуть стравам потрібних відтінків і смакових емоцій. Що замовити на обід у ЯНҐ:

  • Перші страви. Японські рамен і місо, тайський том ям.
  • Другі страви. Курочка у кисло-солодкому соусі, тайський рис з тріскою, удон з телятиною.
  • Салати. З куркою теріякі (японський соус на основі меду), телятиною, тунцем.

Доставка обідів у місті Тернопіль від нашої мережі заощадить час на приготування страв і навіть відвідини ресторану. Подбайте про свій ситний обід, замовляйте онлайн! Меню охоплює топові страви кухонь Японії, Китаю і Таїланду. До прикладу, курка у кисло-солодкому соусі — це вже класика, яку обожнюють всі! Окрім як борщиком чи бульйоном поласувати ще можна раменом, що взагалі є дуже ситною та цікавою стравою. Ресторан Young у місті Тернопіль знає, чим здивувати Вас сьогодні!

Паназійська кухня пікантна, гостра і самобутня, тому стане цікавою альтернативою традиційним українським обідам. Страви з ланчу можна поєднувати між собою, обирайте те, що смакує найбільше, а вартість від цього не зміниться! Обіди з доставкою доставляємо при купівлі від 200 грн (якщо по Тернополю) і від 300 грн (якщо за межі міста).

Обіди в офіс від Сім’ї ресторанів Файного Міста: смачно, швидко і доступно!

Чому саме наші обіди в офіс варто замовити вже зараз:

  • Смачні та оригінальні страви азійської кухні, що небанально для обідньої перерви!
  • Гарні порції і приємні ціни!
  • Гарантована якість страв, використовуємо тільки свіжі продукти!
  • З ЯНГ доставка БЕЗКОШТОВНА при купівлі на суму від 450 грн (для тернополян) і від 500 грн (заміські замовлення)!
  • Швидка і безпечна доставка!

Подбайте про обідню перерву на роботі завчасно: робіть замовлення у нашому застосунку, долучайте колег, адже так смачніше, вигідніше та веселіше!

Наступна стаття >Наступна стаття