Культура пиття - вино у ресторані Jan Amor

2019-05-26

Святкування важливої події чи вечеря в колі близьких пов’язані зі споживанням алкогольних напоїв. Ресторани Тернополя пропонують гостям широкий вибір вин. Але справжні прихильники і знавці елітних напоїв іноді нарікають на відсутність вишуканих сортів всесвітньо відомих брендів. Експерти ресторанної сфери попереджають клієнтів про велику частку контрафактного алкоголю. Чи існує можливість скуштувати якісні вина в Тернополі?

Jan Amor: ресторан європейської кухні з бездоганною винною картою

vinoЗаклад користується популярністю в жителів міста. Експерти без жодних вагань рекомендують Jan Amor гостям Тернополя, що бажають відпочити в приємній і затишній атмосфері. Ресторан європейської кухні пропонує гостям вишукані страви, приготовані за найпопулярнішими рецептами. Майстерність кухарів приємно здивує клієнтів з найвищими вимогами.

Висока кухня завжди асоціюється з елітними напоями. Винна карта Jan Amor дуже цікава і охоплює повний спектр вподобань. Тут пропонують оригінальні напої виробників з Франції, Італії, Іспанії, Аргентини, Нової Зеландії, Ізраїлю, Чилі, Чорногорії. Ви отримаєте можливість насолодотися вишуканим смаком ексклюзивних вин всесвітньо відомих брендів.

В Jan Amor працюють кваліфіковані сомельє. Вони наповнюють винну карту ресторану кращими пропозиціями ринку. Елітні напої зберігаються в спеціальних умовах. Гості завжди можуть скористатися порадами сомельє щодо вибору сорту вина.

Вишукане меню європейського ресторану Ян Амор

Якісні алкогольні напої розкривають свій смак в поєднанні з певними стравами. Над пошуком бездоганних закусок до різних сортів вин працювали кухарі та сомельє в різних куточках світу впродовж багатьох сторіч. Меню європейського ресторану Jan Amor формується у відповідності до винної карти. Його пропозиції приємно здивують навіть справжніх гурманів, що мали можливість вивчати культуру споживання в кращих закладах світу.

Найтонші та найяскравіші гастрономічні враження формуються лише в поєднанні вишуканих вин зі стравами високої кухні, приготованими з якісних інгредієнтів. Ресторан Ян Амор дарує цю можливість своїм клієнтам. До червоного вина вам запропонують м’ясні страви та соуси, що бездоганно гармонують зі смаком обраного сорту напою. Кухарі закладу володіють всіма тонкощами високої європейської кухні. До білого вина ви зможете обрати морепродукти преміум класу. Елітні сири, вишукані страви з овочів та фруктів - кожна позиція в меню має найкращі поєднання в винній карті.

Прийнято вважати, що в Україні якісні вина і страви можна скуштувати лише в закладах з високими цінами. Але ресторан в Тернополі руйнує цей стереотип. Ціни Jan Amor досить демократичні. Скористайтеся можливістю відвідати цей заклад. Ви гарантовано отримаєте приємні гастрономічні враження.

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття