Кулінарні тренди від Тернопільського ресторану Ян Амор

2019-05-26

Ян Амор – це популярний ресторан у Тернополі, який пропонує своїм відвідувачам насолодитись авторською кухнею. Тут панує затишна атмосфера, тому сюди приходять не лише просто так, а й з ціллю відсвяткувати певну подію. В цьому закладі можна провести корпоративи, весілля, дні народження та інші заходи. А ще він ідеально підходить для романтичних побачень та сімейних посиденьок. Щоб незабутньо провести час та поласувати вишуканими авторськими стравами, варто відвідати Jan Amor.

Ресторан в Тернополі Ян Амор – це смачна авторська кухня та великий вибір напоїв!

stravaВ той час як жодні ресторани Тернополя не пропонували своїм гостям морепродукти преміум класу, в закладі Ян Амор їж вже можна було спробувати. Варто знати, що він одним із перших почав з ними працювати. Тут можна спробувати екзотичні устриці, брус кети з лосося, салати з морепродуктами та печеним перцем, млинці з лососевою ікрою та інші оригінальні смаколики. Ці страви складаються лише з якісних та свіжих інгредієнтів, а їх незвичне поєднання створює цілу композицію. А які заклади Тернополя запропонують незрівнянні гарячі закуски у вигляді тигрових креветок? Вони готуються по унікальній технології, яка дає можливість зберегти їх смакові якості та корисні властивості.

Ресторан європейської кухні Ян Амор пропонує відвідувачам не лише скуштувати вишукані страви, а й насолодитись незрівнянними алкогольними напоями. Детально ознайомитись з асортиментом допоможе винна карта. Вона включає великий вибір напоїв. В закладі можна замовити унікальні вина Старого та Нового світу. Вони ідеально смакують з морепродуктами чи м'ясним сетом. Прихильникам міцних напоїв, в свою чергу, сподобаються бренді, віскі, ром. Це класика, яка завжди залишатиметься незмінною.

Чому варто відвідати ресторан європейської кухня Ян Амор?

Відвідати ресторан Ян Амор рекомендується по наступних причинах:

  1. Тут пропонується висока кухня. Страви не лише смачні та ароматні, а й красиві, оскільки кухарі приділяють увагу їх подачі. Стильне оформлення сподобається кожному. Побачивши такий шедевр, у відвідувача суттєво підвищиться апетит та з'явиться бажання замовити ще щось.
  2. Авторські страви – родзинка закладу. Ніде в Тернополі не вийде скуштувати правильно приготовлені устриці, креветки та інші морепродукти по оригінальних рецептах.
  3. Готуються всі страви з любов'ю. Кухарі в них вкладають свою душу. А ще вони приділяють особливу увагу якості продуктів. Кожна страва складається лише з перевірених та сертифікованих інгредієнтів.
  4. Винна карта настільки різноманітна, що обрати підходящий для себе напій зможе як вибаглива дама, так і джентльмен. Алкоголь сертифікований, тому вважається абсолютно безпечним.
  5. Ресторан славиться комфортною атмосферою. Сучасний і стильний інтер'єр, першокласне сервісне обслуговування – це лише частина переваг, які гарантує заклад кожному своєму гостеві.
  6. Ціни в меню досить приємні, тому прийти сюди може кожен бажаючий.

Щоб потішити себе трендовими стравами, необов'язково чекати грандіозної події. Чому б не провести час незабутньо просто так? Друзі, друга половинка та родичі з задоволенням розділять трапезу в ресторані Ян Амор.

Наступна стаття >Наступна стаття