Куди запросити дівчину на ідеальне побачення?

2020-02-25

Яким має бути місце для бездоганного побачення? Спокійним, затишним, красивим, із елегантним дизайном і тихою атмосферною музикою. Ну і, звісно ж, кухня має бути на висоті, а в ідеалі – витонченою й оригінальною. Усім цих вимогам відповідає ресторан Jan Amour. Це саме той заклад, побачення в якому ваша кохана людина запам’ятає надовго, і спогади ці будуть виключно приємні.

 

Ресторани в місті Тернопіль. Куди піти на побачення?

Шукаєте вишукані ресторани Тернополя, щоб влаштувати свято для коханої людини? Думаєте, куди повести дівчину на 8 Березня? Однозначно, в Ян Амор, і ось чому: 

  • В закладі панує елегантний стильний дизайн в пастельних кольорах, вишуканість без надмірності та елегантність у всьому.
  • У нас відкрита кухня, де кожен може спостерігати за мистецтвом приготування смачних страв.
  • Авторська європейська кухня з неповторними стравами з морепродуктів преміум класу, а також найкращі устриці в Тернополі.
  • Шикарна винна карта з винами Старого та Нового світу, що дозволяє створити ідеальне поєднання страв та напоїв.
  • Відмінний сервіс та філігранне обслуговування. Офіціанти радо допоможуть вам у виборі страв та вина до них.

Усе це робить Ян Амор ідеальним затишним місцем для побачення. Тож, якщо хочете влаштувати дівчині сюрприз на 8 Березня, поспішіть замовити столик.

 

Смачна кухня в м. Тернопіль: що пропонує Ян Амор?

А, щоб не розгубитися, які страви замовити на побаченні, пропонуємо вам огляд меню ресторану європейської кухні Ян Амор. Отож, що пасуватиме замовити на романтичній зустрічі?

  • Тріо устриць з ігристим вином. Ми пропонуємо найкращі свіжі устриці, родом з Франції та Ірландії, в поєднанні з чудовим ігристим вином. Не потрібно вигадувати поєднань, уже все зроблено за вас.
  • Хвости тигрових креветок в беконі, смажені з тим’яном і часником. Ароматна і дуже смачна страва.
  • Равлики запечені в зеленому маслі з трюфельною олією та цибулевим хлібом. Оригінальна страва для особливого вечора.
  • Легкий салат з карамелізованими яблуками і горіхами. До салату також входить: салатний мікс, селера, сир рокфор, медово-гірчичний соус.
  • Салат з телятиною та кедровими горіхами. В салаті також є: мікс салатів, стручкова квасоля, фета, свіжі та в’ялені томати.
  • Різотто з аргентинськими креветками. В поєднанні з зеленим горошком, часником, тим’яном і пармезаном.
  • Якщо ж ви любите перші страви, то обов’язково спробуйте наш чаудер – ніжний, вершковий суп з морепродуктами. Ця страва підкорює серця із першої ложки.
  • А на солодке замовте неповторний класичний десерт Естерхазі – із вершково-карамельним кремом та горіховою карамеллю. Або ж не менш смачний шоколадний фондан в поєднанні з кокосовим морозивом.

В ресторані Ян Амор меню також має величезний вибір вин: червоні та білі вина Старого і Нового світу, помаранчеві, рожеві, ігристі, а також органічні й біодинамічні вина. Є й безалкогольне вино.

А, пропонуючи вам морепродукти, ресторан завжди дбає про їх якість та свіжість. Ми не заморожуємо рибу та морепродукти, а лише охолоджуємо, так вони зберігають свій неповторний смак і аромат. Шукаючи елітні ресторани Тернополя, ви просто не можете проминути Ян Амор – осередок затишку, спокою та смачної кухні. Це особливий заклад для ваших особливих подій.

Наступна стаття >Наступна стаття