Куди піти в Тернополі?

2019-05-24

Тернопіль – чудове та самобутнє місто, що пропонує туристам безліч можливостей для цікавого відпочинку. Пам’ятки архітектури, старовинні храми, культурні та розважальні комплекси чекають на вас. Тернопіль цікавий не лише багатою історією. Це сучасне європейське місто, в якому активно розвивається підприємництво та сучасні туристичні напрямки. Кожен, хто цікавиться музикою, прагне побувати на щорічному рок фестивалі «Файне місто». Прихильники екстремальних видів спорту на воді приїздять до Тернополя на літні змагання, що проходять на місцевому озері та влаштовують для глядачів захоплююче шоу. Для цікавої мандрівки та цікавого відпочинку не обов’язково чекати відпустки чи канікул. Ви можете завітати до Тернополя на вихідних. Щодня тут відбуваються непересічні події, що дарують жителям та гостям міста приємні та незабутні враження. Для мандрівника важливі не лише розваги. Під час подорожі кожен бажає отримати можливість добре відпочити та відновити свої сили у затишному та недорогому готелі. Досвідчені туристи шукають заздалегідь заклади Тернополя, в яких.

 Сім’я ресторанів «Файне місто» пропонує вам свої послуги

Наші заклади розташовані в центрі Тернополя. Це дуже зручно для гостей міста, адже поблизу знаходяться найкращі готелі та магазини, більшість найцікавіших історичних та культурних пам’яток. Ви не витрачаєте зайвого часу на пошук нашого закладу та отримуєте нагоду швидко підкріпитися в перерві між екскурсіями чи розвагами. Чого очікує кожен мандрівник, вибираючи бари та ресторани Тернополя?

  • Можливість смачно поїсти, не витрачаючи час на очікування приготування страв.
  • Гарантії якості продуктів.
  • Невисокі ціни.

Ви вважаєте, що поєднати всі вимоги в одному закладі, особливо, в історичному центрі міста неможливо? Завітайте до нас та переконайтеся – це абсолютно реально.

 Сім'я ресторанів «Файне місто» - сучасні європейські заклади з демократичними цінами

Ми створили сучасний європейський простір для відпочинку. Тут кожна людина, незалежно від віку, статків, смаків, зможе насолодитися смачними стравами та напоями, приємно провести час у затишній атмосфері. Скористайтеся нагодою ознайомитися з меню «Файного міста», цінами. Ми – єдиний заклад Тернополя, в якому можна забронювати столик заздалегідь, скориставшись онлайн сервісом на сайті. В залежності від уподобань чи ситуації, ви можете обрати будь-який з чотирьох закладів сім’ї ресторанів «Файне місто» в Тернополі.

Паб-ресторан

На відміну від типових закладів з подібною назвою, наш пивний ресторан став найулюбленішим місцем жителів міста для сімейного відпочинку. Сюди приходить молодь, представники середнього та старшого покоління. Меню Пабу та живе пиво, зварене на місцевому заводі спеціально для нашого закладу по унікальній рецептурі, здатне задовольнити будь-який смак. Приємний дизайн, атмосферна обстановка, можливість милуватися чудовою панорамою міста, послухати живу музику – ми пропонуємо необмежені можливості для гарного відпочинку. Тут створені чудові умови для дітей. В нашому меню є багато страв та напоїв, що сподобаються та будуть корисними для наймолодших гостей. Наші офіціанти обов’язково запропонують дітлахам цікаві розваги.

Клуб від «Файного міста»

Створюючи цей заклад, ми також відійшли від стереотипів. Переважно, клуб – це місце для розваг та відпочинку молоді, в якому не варто розраховувати на смачні та вишукані страви чи особливий затишок. В нашому закладі дуже затишно і поєднуються широкі можливості для різнопланового відпочинку. Клуб «Файного міста» пропонує меню з стравами високої кухні, елітні напої та оригінальні коктейлі, вишукані десерти та тонізуючі напої на будь-який смак. Ви можете розважитися з друзями у залі з сучасною музикою, великим проектором. Прихильники затишної та комфортної атмосфери можуть вибрати лаунж зону на другому поверсі.

Катакомби

В підвальному приміщенні «Файного міста» створені квест кімнати для прихильників пригод та екстремального відпочинку. Тут можна випробувати себе, чудово розважитися в компанії друзів. Ми створили дуже реальні та захоплюючі квести, проходження яких вимагає від гостей вміння нестандартно мислити, концентрувати увагу на важливих речах, спостережливості. Приходьте до нас з друзями – ми гарантуємо незабутні враження та море позитиву.

Ресторан «Ян Амор» від «Файного міста»

Вишукані страви високої кухні, найширша у Тернополі винна карта, стильний та затишний дизайн, приємна атмосфера – тут створений простір елегантної розкоші. Ресторан «Ян Амор» стане чудовим вибором для родинних свят, відзначання особливих подій, зустрічей з діловими партнерами, бізнес ланчів. Незважаючи на високий клас закладу, у нас можна смачно поїсти та скуштувати елітні напої за досить демократичними цінами.

Мережа ресторанів «ФАЙНЕ МІСТО» - найкращі ресторани України

Бездоганна якість Ми надзвичайно вимогливі в виборі постачальників. Всі страви у закладах сім’ї ресторанів «Файне місто» готуються з найсвіжіших продуктів. Ми віддаємо перевагу місцевим фермерським господарствам з екологічно чистою продукцією. У нас працюють найкращі кухарі. Бездоганні санітарні умови, точне дотримання технології приготування кожної страви, найцікавіші рецепти європейської кухні – ми здатні задовольнити найвимогливішого гурмана. Зразковий сервіс Ми прагнемо створити сімейний затишок для кожного гостя. Доброзичливий та чуйний персонал зробить усе можливе для того, щоб ви отримали лише позитивні враження та стали нашим постійним клієнтом. Всі замовлення виконуються дуже швидко. Будь-які непорозуміння чи спірні ситуації завжди розв’язуються доброзичливо та на користь гостя. Приємні ціни Наші постійні клієнти жартують, що у сім’ї ресторанів «Файне місто» можна повечеряти смачніше та дешевше, ніж вдома. Це твердження повністю відповідає дійсності. Відпочинок у наших закладах не стане обтяжливим для вашого гаманця. Не важливо, з якою метою ви плануєте відвідати Тернопіль. Подорож, нові враження повинні супроводжуватися смачною та корисною їжею, гарним відпочинком у приємній атмосфері. Все це ви отримаєте у сім’ї ресторанів «Файне місто». Будете в Тернополі - обов’язково завітайте до нас. Ми чекаємо на вас з нетерпінням.

Наступна стаття >Наступна стаття