Куди піти в Тернополі? Звичайно, що на бургери та коктейлі в Пасаж Адлера 13

2019-10-23

Одне з найпопулярніших місць відпочинку в Тернополі – це, безумовно, Пасаж Адлера. Стильний та сучасний бар сміливо можна назвати центром розвитку барної культури в місті та культури споживання алкоголю загалом. Крім великої барної карти, Бар Пасаж також відомий своїми смачними бургерами. 

Бургери, які любить весь Тернопіль

burgerГості закладу завжди відмічають, що в Пасажі Адлера найсмачніші бургери в місті, тому їх вибір щоразу більшає, доповнюється і вдосконалюється. Одне можна сказати точно – вони завжди ситні та смачні. В додаток до усіх бюргерів в барі подають картоплю фрі, є також можливість замовити замість неї картоплю батат.

В Пасажі Адлера 13 Ви можете насолодитися смаком таких бургерів:

  • DOUBLE BURGER GRILL. Традиційний бюргер з двома соковитими котлетами. 

  • BURGER WILD TURKEY 13. У страву входить булка, котлета з індички, фета, моцарела, айсберг, помідори, огірки, синя цибуля, соуси.

  • ROYAL BURGER з телятиною. Булка, витримана телятина XL, моцарела, беконовий джем, соуси.

  • BURGER TUNA. Основа страви – це чорна булка, стейк з тунця, а також моцарела, айсберг, синя цибуля, шпинат, помідори, соуси.

  • CHICKEN CHEESE BURGER. Бургер складається з булки, курячого філе в кукурудзяній паніровці, моцарели фрі, айсберга, корнішонів, помідорів, гірчиці, соусів.

  • BLACK БАФФАЛО з телятиною. Булка, моцарела, бекон, рукола, помідори, синя цибуля, соус, котлета з телятини або мармурова яловичина.

  • БУРГЕР ІТАЛЬЯНО. Оригінальний італійський бургер.

  • BLACK TRUFFLE BURGER. У страву входить: чорна булка, дві соковиті котлети, сир чеддер, рукола, телятина, трюфельна паста, соуси: баффало, блю чіз, чеддер

  • BURGER GRILL з телятиною. Страва складається з булки, моцарели, айсберга, корнішонів, помідорів, соусу.

  • CHEESE BURGER з телятиною. Булка, моцарела фрі, айсберг, корнішони, помідори, соуси.

  • CHICKEN BURGER. До страви входить: булка, куряче філе в кукурудзяній паніровці, моцарела фрі, айсберг, корнішони, помідори, соус.

Ще одна фішка закладу – це алкогольні коктейлі. Навряд чи ще якісь бари тернополя мають таку різноманітну коктейльну карту, де є як традиційні, так і авторські напої. Відвідувачі закладу можуть обрати як солодкі, так і кислі, як міцні, так і легкі коктейлі. Можна замовити коктейль To GO.

У Пасажі Адлера діє зручна доставка бургерів

Доставка їжі з Бару Пасаж Адлера 13 працює щоденно з 12:00 до 23:30. Замовити найсмачніші бургери можна на сайті сім’ї ресторанів Файне Місто в кілька кліків, через додаток або зателефонувавши по одному з вказаних на сайті телефонів. Доставка можлива як у місті Тернопіль, так і за його межами. Доставка їжі працює оперативно, заклади Файного гарантують бездоганний смак і вигляд замовлених страв.

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття