Корисні властивості гарячих страв

2021-05-19

Гарячі страви та комплексні обіди – одні з найбільш популярних позицій в меню кожного ресторану. Так, борщі, бограчі, крем-супи та курячі бульйони являють собою легкі та поживні страви, які швидко засвоюються організмом, покращуючи травлення. Вони наповнюють людський організм мінеральними солями, білками, жирами та вуглеводами, а якщо їх вживати із чорним хлібом, то ще й позитивно впливають на моторну функцію кишківника, стимулюючи його скорочення та попереджуючи застоювання перевареної їжі. Окрім того, гарячі перші страви є малокалорійними та ідеально підходять для тих, хто дотримується дієти та прагне скинути зайві кілограми, оскільки в процесі їх приготування зберігається значно більше корисних речовин, ніж при смаженні.

Які комплексні обіди Тернопіль пропонує Сім’я ресторанів?

комплексні обідиСім'я ресторанів Файного міста пропонує чудову можливість кожному тернополянину замовити комплексні обіди Тернопіль. Якщо ж Ви бажаєте смачно, швидко та недорого втамувати голод і посмакувати найвишуканішими стравами національних кухонь різних країн Світу, то доставка комплексних обідів Тернопіль від нашої мережі Вам із задоволенням в цьому допоможе!

В комплексні обіди меню ресторанів NA NEBI та YOUNG представлені десятки різноманітних гарячих перших страв, серед яких кожний може обрати найкращі відповідно до своїх гастрономічних уподобань:

  • Ресторан YOUNG – це справжня паназіатська кухня: рамен зі свининою, фо з морепродуктами та японський місу з лососем та тофу;
  • NA NEBI – страви традиційної та сучасної української кухні: борщ з копченим свинячим реберцем, салом та цибульковим хлібцем, бограч похмільний, крем-суп з броколі та бульйон курячий з локшиною.

 

Окрім замовлення окремих перших страв, Сім'я ресторанів Файного міста пропонує своїм клієнтам замовити комплексні обіди, що представлено у 5 позиціях та в яких можна обрати будь-яку комбінацію страв:

  • Asian Lunch Young: японський рамен, місо суп або том ям + курка в кисло-солодкому соусі, тайський рис з тріскою або удон з телятиною + салат з куркою теріякі, з телятиною або з тунцем
  • Ланч Lіght суп+основна, ланч Light суп+салат, ланч Light основна+салат та ланч Max:
    1. основні страви: банош з курячим філе, біфштекс з картопляним пюре, індичка з морквяним пюре та грибним соусом, грильоване філе з соусом бер блан, цвітна капуста з кукурудзяним пюре або картопля смажена із білими грибами;
    2. перші страви: бограч, борщ, бульйон курячий з локшиною, крем-суп з броколі або цвітної капусти;
    3. салати: цезар, грецький, з сайдою гриль, з печеним буряком та фетою, грецький пісний або з буряком та апельсиновим філе.

 

Доставка обідів Тернопіль – це швидко та завжди зручно!

Доставка комплексних обідів Тернопіль – це надзвичайно зручна послуга, яку надає Сім'я ресторанів Файного міста. Ми дуже любимо нашу справу, тому сумлінно працюємо, аби не залишити жодного тернополянина або гостя нашого міста зголоднілими у якомога найкоротший період часу! Ми пропонуємо смачні та найрізноманітніші обіди з доставкою, приготовані лише зі свіжих продуктів професійними кухарями та доставлені кур’єрами із дотриманням чинних протиепідеміологічних обмежень.

Доставка обідів Тернопіль здійснюється за наступними умовами:

  • мінімальна вартість замовлення: по м. Тернопіль - 200 грн, за межі міста – 300 грн, самовивіз – мінімальна вартість відсутня;
  • вартість доставки: по м. Тернопіль – 30 грн, за межі міста – 50 грн;
  • безкоштовна доставка комплексних обідів Тернопіль при замовленні: у м. Тернопіль – від 450 грн, за межі міста – від 500 грн;
  • приймаємо замовлення на обіди Тернопіль онлайн або за телефонами щоденно до 21:20.

 

 

Усі актуальні комплексні обіди ціна ви можете дізнатися на сайті fainemisto.com, а також у нашому застосунку «Файне місто». Сім'я ресторанів Файного міста – мережа закладів, що піклується про відпочинок наших клієнтів!

 

Наступна стаття >Наступна стаття