Корпоратив у мексиканському стилі? Розповідаємо що для цього потрібно

2023-01-02

Новорічний корпоратив - це командний захід, який згуртовує колектив, а teambuilding дуже важливий, адже від нього залежить настрій працівників, їхнє бажання відвідувати робоче місце, активно розвиватися та досягати успіхів. Саме з цих причин щороку директору фірми варто організовувати подібні святкування і щоб вони не здалися банальними, слід креативно підійти до їхньої підготовки. Зараз дедалі більш затребуваним стає запальний мексиканський стиль, який передбачає драйвові танці, яскраві кольори та гучні музичні композиції під звуки маракасів. Така вечірка однозначно залишить лише найпозитивніші емоції і відкладеться у пам'яті кожного учасника заходу. Щоб подія пройшла ідеально, варто попіклуватися не лише про оформлення приміщення, а й про те, які страви на корпоратив буде запропоновано. І у останньому допоможе ресторан мексиканської кухні Noname.

 

Як підготуватися до святкування тематичного корпоративу: прикрашаємо зал і обираємо найкращі мексиканські страви від СРФМ! 

мексиканський ресторан тернопіль

Перед тим, як остаточно сформувати меню на корпоратив, ми, СРФМ, радимо вам подбати про декорування залу. Мексика асоціюється з сонцем і яскравими барвами, тому подбайте про те, щоб переважала саме така колірна гама. Прикрасьте офіс синіми, жовтими, червоними, оранжевими, зеленими декораціями. А щоб ще більше підкреслити мексиканську атмосферу, ми рекомендуємо використати надувні кульки у формі кактусів, пончо, шляпу сомбреро та гітару. Дуже оригінально також виглядає тематична фотозона з відповідними елементами. 

Щоб вечірка пройшла драйвово, надавайте перевагу просторому приміщенню, де зможете організувати запальні танці. 

Звичайно, жодна подібна вечірка не обходиться без меню на корпоратив у мексиканському стилі. Довірте приготування такої їжі нашим кухарям, які створюють справжні шедеври. Нонаме - це ресторан з доставкою, тому ваш корпоратив пройде незабутньо та легко без жодної метушні та самостійного приготування страв.

Ми рекомендуємо для дружнього колективу замовити наступні популярні позиції:

  1. Такос. Ця мексиканська їжа вважається традиційною. Вона представляє собою запечену до хрумкої скоринки тортилью, в яку загорнуті безліч різноманітних начинок. Запропонуйте колегам такос з куркою, креветками, рваною телятиною чи тар-тар.
  2. Закуски. Ці мексиканські страви вважаються must have тематичної вечірки, адже вони чудово смакують у поєднанні з текілою чи безалкогольними напоями. Подайте колегам чіпси начос, курячі крила чи стріпси, хумус, апетитні сирні палички у паніруванні чи легендарний "Elote".
  3. Сети. Замовте на цілу компанію такі страви мексиканської кухні, як сет "Амігос" чи фірмові мексиканські закуски.
  4. Основні страви. Щоб ваші колеги наїлися від душі, вам варто замовити їжу онлайн чи по телефону, а саме кесадилью, бурітос, мексиканський бургер і інші ситні частування.

Досить святкування відкладати на "потім" - організуйте запальний корпоратив у мексиканському стилі, а наша доставка їжі з закладу Нонаме стане чудовим доповненням вечірки!

Схожа стаття по темі: Як провести новорічний корпоратив в стилі Мексики?

 

Передмістя чи Тернопіль - доставка їжі на корпоратив чекає на вас!

Якщо вас зацікавила мексиканська їжа, доставка її виконується в межах міста та передмістя. Вартість даної послуги залежить від того, куди потрібно привезти страви. Якщо ваше місце святкування розташоване безпосередньо у місті Тернопіль, доставка обходиться 50 грн. при замовленні на суму від 250 грн., а за містом - 70 грн. від 350 грн. У Нонаме доставка їжі можлива і безкоштовно при покупці їжі на суму від 2000 грн. Заходьте на наш сайт fainemisto.com, у додаток чи телефонуйте за номером (068) 055-77-11, оформляйте замовлення та чекайте приїзду нашого кур'єра. Доставка їжі на корпоратив виконується швидко, тому ви вчасно розпочнете святкування, а ми його зробим ще й надзвичайно смачним.

Наступна стаття >Наступна стаття