Конічіва - ми з Файного міста! Приєднуйся до нас - замовляй суші з доставкою від Янг

2022-04-21

Суші - це традиційна японська страва, яка користується неабиякою популярністю по всьому світу. Вам також подобається ними ласувати? Ви отримуєте задоволення від гармонійного поєднання різноманітних інгредієнтів? Ви в захваті від соєвого соусу, васабі й імбиру? Тоді ми, дружня Сім'я ресторанів Файного, пропонуємо Вашій увазі суші Янг Тернопіль. Young - це унікальний заклад паназіатської кухні, в якому панує комфортна атмосфера вдень та запальна - ввечері. У нас працюють професійні кухарі! Вони в кожну свою страву вкладають неабияке тепло та любов. Якщо хочете посмакувати японськими суші з галицькими нотками, тоді Вам слід відвідати Янг Тернопіль. А ще у нас можлива файне місто доставка. Скористатись цією послугою може кожен охочий. Це чудова можливість провести час з рідними та близькими людьми в затишній атмосфері.

 

Суші Тернопіль - замовте сет, потіште близьких!

Щоб поласувати традиційною японською стравою і насолодитись її невимовним смаком, ми пропонуємо чудові сети суші. Це ідеальний варіант для маленької або ж великої компанії. Ви будете в захваті від порцій і їх різноманіття. А ще такі файні суші Тернопіль чудово підходять для святкування важливих подій чи просто ситного обіду у колі колег. Ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, пропонуємо замовити такі суші Янг в сетах:

  1. СЕТ ДРАКОНІВ XL. Даний сет включає червоний, золотий і рожевий дракон. З даного списку неодмінно вдасться обрати ту страву, яка смакує найкраще!
  2. СЕТ ФІЛАДЕЛЬФІЯ XL. Славнозвісні суші Тернопіль “Філадельфія” представлені на будь-який смак. Сет включає філадельфію з лососем, вугрем і креветками, а також аляску з лососем. Він ідеально підходить для великої компанії.
  3. СЕТ ДРАКОНІВ. Від нього буде в захваті закохана пара. А ще він підійде для невеличкої компанії. Гармонійне поєднання червоного, рожевого та золотого драконів створює неповторну смакову й естетичну композицію.
  4. СЕТ ФІЛАДЕЛЬФІЯ. Пригостіть близьку людину цим неповторним сетом. Він нього будуть в захваті прихильники лосося, креветок і вугря. Дані компоненти гармонійно поєднуються, створюючи унікальний смак та неповторний зовнішній вигляд.

     


  5. СЕТ YOUNG XXL. Плануються посиденьки у колі друзів чи, можливо, вечірка? Тоді варто неодмінно замовити суші Тернопіль формату XXL. Фірмовий сет включає філадельфію з лососем, аляску з лососем, аляску з вугром, каліфорнію з лососем, футомакі з креветкою, червоний дракон. Мммм, який вибір, які смаки! 
  6. СЕТ ПАНКО ДОСТАВКА. Такі суші Тернопіль доставка здійснюється дуже часто, адже сет включає великий вибір смаколиків. До його складу входять панко вугор-креветка, панко лосось-креветка, такеші з лососем, панко класичні. Спробуйте замовити роли, які піднімуть настрій Вам і Вашим близьким!
  7. PARTY SET XXXL. Це справжній скарб для поціновувачів страв японської кухні з традиційними галицькими нотками! Гігантський сет формату включає широкий асортимент смачних, корисних і ситних суші: філадельфію з креветкою, філадельфію з лососем, філадельфію з вугром, аляску з лососем, аляску з креветками, червоний дракон, золотий дракон, рожевий дракон, каліфорнію з лососем, футомакі з креветками. Ви будете в захваті від того, як Ваші колеги, друзі, родичі ними смакуватимуть. Вони неодмінно знайдуть свої улюблені суші!

     

У нас, в Сім'ї ресторанів Файного Міста, завжди є з чого вибрати. А швидка доставка суші зробить Ваш день чи вечір незабутніми. Спробуйте! Ми переконані, що від наших страв Ви будете у захваті. Пригостіть чудовими смаколиками своїх колег, друзів, рідних, кохану людину! Приєднуйтесь до нас, адже для нас Сім'я - це значно більше, ніж родинні зв'язки! 

 

Чому слід замовити суші Тернопіль з доставкою?

Доставка суші Тернопіль - це зручна та популярна послуга, якою може скористатись кожен бажаючий. До її переваг можна віднести наступне:

  • можливість пригостити близьких, не витрачаючи часу на кухні;
  • своєчасний приїзд кур'єра;
  • упакування замовлення в екологічно безпечний та сучасний посуд;
  • можливість безкоштовно скористатись послугою (при замовленні на певну суму);
  • різні способи оформлення замовлення.

Здійснити замовлення суші з доставкою ми Вам пропонуємо по номерах телефонів 098-055-77-11 або 0352-51-94-44, у мобільному додатку або ж на офіційному сайті. Скористайтесь цією зручною посулгою, проведіть час незабутньо! А ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, Вам в цьому неодмінно допоможемо! Ми зробимо Ваш день!

Наступна стаття >Наступна стаття