Коли у мами вихідний, то ми йдем у СРФМ , адже там є корисне меню для малюків!

2022-01-10

Ми, Сім'я ресторанів Файного міста, дбаємо про родинні цінності. Для нас важливо, щоб незабутньо провели час не лише дорослі, а й юні гості. Саме тому ми створили для Ваших синів і дочок, братиків і сестричок, похресників і племінників корисне дитяче меню. В ньому представлені смачні страви та напої на будь-який смак. У нас пропонується дитяче меню для маленьких дегустаторів віком від 1 року. 

Вся дитяча їжа смакує по-домашньому, а її неповторна подача викликає ще більший апетит. Меню для дітей ми розробляли з урахуванням їх віку, потреб у необхідних для організму речовинах та індивідуальних смакових уподобань маленьких відвідувачів.

Дитяче меню: які страви представлені, їхні особливості

Знайти ідеальне дитяче меню в ресторанах досить важко. Для багатьох воно асоціюється лише з морозивом, тістечками та іншими десертами. Хоча раціон у малюка повинен завжди бути збалансованим.дитяче меню від ресторану на небі

Саме тому ми пропонуємо Вашій увазі здорове харчування для дітей меню. 

Ресторан На Небі Тернопіль підготував для юних дегустаторів не лише корисні солодощі, а й основні страви, гарніри та додатки до них. 

Малюк не лише активно та весело проведе час в сучасній дитячій кімнаті, де є все необхідне для безпечних розваг, а й смакуватиме вишуканими стравами. 

В меню представлені наступні смаколики:

  • курячий бульйон з соковитими та ситними равіолі;
  • бургер з дієтичною і надзвичайно корисною індичкою;
  • домашня паста для юних любителів макаронних виробів;
  • равіолі, наповнені смачною та корисною начинкою;
  • картопляне та гарбузове пюре, що тануть у роті та смакують по-домашньому;
  • гречка в оригінальній подачі, а саме у вершковому соусі;
  • ароматне філе лосося на пару;
  • соковиті та ніжні індичі фрикадельки;
  • філе курки у паніровці, що хрумтить в роті;
  • солоденькі та корисні сирники зі сметаною;
  • млинці зі свіжим бананом і шоколадною пастою. 

Це меню на дитячий день народження ідеально підходить діткам, адже завдяки йому кожен юний дегустатор обере для себе улюблений смаколик. Вибір страв настільки великий, що Вам вдасться потішити навіть найвибагливіших малюків.

Здорове харчування для дітей меню: заходьте в На Небі або замовляйте додому улюблені смаколики!

Ресторан na nebi розробив дитяче меню на кожен день і для особливих подій. Для нас важливі сімейні цінності, саме тому радо запрошуємо Вас з дітками розділити їх разом з нами. 

Якщо хочеться провести вихідний виключно у близькому колі вдома, тоді для Вас буде актуальною доставка дитячого меню. Потіште своїх діток смачними та корисними стравами. Проведіть якнайбільше часу з малечою, а не на кухні за приготуванням їжі, адже час летить невпинно. 

Насолоджуйтесь кожним моментом, не пропустіть важливих у житті Вашого малюка подій! У нас, в Сім'ї ресторанів Файного міста, пропонується швидка доставка їжі для дітей. Більш детальну інформацію пропонуємо дізнатись на сайті fainemisto.com. Заходьте в заклад На Небі або ж замовте улюблені страви для своєї малечі прямо додому! Ми раді потішити Вас та Ваших малюків!

Наступна стаття >Наступна стаття