Коли матуся втомлена - не обов'язково готувати! Завітайте у ресторан На Небі та відпочиньте!

2022-02-21

Кожна матуся знає, що дитяче харчування повинно бути не лише смачним, а й корисним. Не всі батьки довіряють приготування страв кухарям, оскільки можуть сумніватись в якості використовуваних продуктів. Проте ми, Сім'я ресторанів Файного міста, готові змінити їхню думку та зламати стереотипи. Для цього ласкаво просимо Вас та Ваших малюків в ресторан Na Nebi! Тут пропонуються лише збалансовані та корисні страви для дітей. Дитяче меню у нас включає смаколики, які дійсно подобаються навіть найвибагливішим малюкам віком від 6 місяців. Мама буде щаслива, коли побачить, з яким апетитом її дитина куштує страви з нашого меню. Не всі дитячі кафе в Тернополі розробляють його з урахуванням віку та потреб малюка, але ми приділяємо увагу кожній деталі. Для нас важливо, щоб матуся і дитина виходили з закладу усміхненими та щасливими, щоб у них залишались лише позитивні враження та виникало бажання відвідати заклад повторно. Ми дбаємо про Вас, дорослі, та про Ваших діточок, а тому стараємось зробити все можливе для того, щоб задовольнити потреби кожного нашого гостя. 

Яке дитяче харчування ми пропонуємо у закладі На Небі?

Меню дитяче, яке пропонуємо ми, ресторан На Небі Тернопіль, настільки різноманітне, що обрати улюблений смаколик вдасться навіть для найвибагливішого маленького чуда. Для приготування страв у нас використовуються виключно сертифіковані продукти перевірених постачальників. У нас можна замовити такі корисні та смачні страви для дітей:

  • ніжні та соковиті равіолі з індичкою;
  • ароматне гарбузове пюре;
  • картопляне пюре, що тане в роті та характеризується неповторним смаком;
  • гречка, приготована в ніжному та м'якому вершковому соусі;
  • наваристий, проте не жирний курячий бульйон, приготований з урахуванням необхідних технологій;
  • паста з духмяним і ніжним курячим філе;
  • домашня паста, яка смакує, ніби приготована бабусею;
  • куряче філе у хрумкій паніровці для старших діточок;
  • корисна картопля фрі з використанням батату;
  • соковитий та м'який стейк лосося на пару для юних прихильників рибних страв;
  • бургер з соковитою індичкою, де булка настільки хрумка та пишна всередині, що тане в роті.

 

 

Ми розуміємо, що дітки обожнюють солодощі. Десерти в нашому меню також присутні. Ні, це не торти чи тістечка, це виключно корисні смаколики. Ми пропонуємо Вашій малечі скуштувати пухкенькі та пишні сирники зі сметаною та млинці з шоколадом та бананом для найвибагливіших ласунчиків. Завітайте у наш заклад і побачите, як зміниться апетит і настрій Ваш і Вашої малечі. Дитина бажає розважитись в той час, коли Ви будете спілкуватись з близькими людьми? Ми радо запропонуємо їй відвідати сучасно оформлену дитячу кімнату. Цікаві та захоплюючі розваги неодмінно викличуть у малюка лише позитивні емоції! У нас пропонується не лише смачна їжа для дітей, а й активний відпочинок!

У нас подається лише смачна та корисна їжа для дітей і пропонуються активні розваги!

У нашому ресторані На Небі пропонується найсмачніша кухня в сучасному українському стилі для дорослик та діток віком від 6 місяців. Завдяки нам, Ви та Ваша дитина будете почуватися комфортно. Не зволікайте, заходьте до нас в гості. Ми Вас та Вашого малюка радо зустрінемо, запропонуємо багато смачних страв та забезпечимо веселе дозвілля. Манить не лише меню, а й сучасний інтер'єр. Атмосфера настільки комфортна та затишна, ніби вдома. Особливо душевно Ви проведете тут час зі своїми маленькими янголятками. Для них ми пропонуємо корисне дитяче меню та чудову ігрову кімнату. А що ще треба малюкові для веселого та незабутнього часпроведення? Нас цінують за те, що кожну страву ми створюємо з любов'ю. Нас переповнюють лише теплі почуття, коли ми її готуємо. Повірте, що далеко не всі дитячі кафе Тернопіль організують для Вас настільки душевний відпочинок, як ми. Ми - це сім'я, яка дбає про Вашу. Для нас важливий цей тісний взаємозв'язок між мамою та дитиною, батьком і матір'ю. Ми хочемо, щоб Ви відпочили від душі як для себе, так і для свого юного чуда!

Наступна стаття >Наступна стаття