Коли гра важливіша, без обіду не залишитесь! А ваш малюк скуштує збалансоване дитяче меню із СРФМ

2022-01-12

Час летить невпинно! Ви навіть не встигнете оглянутись, як Ваші діти виростуть. А тому дуже важливо проводити з ними якомога більше часу. Сім'я ресторанів Файного міста радить не витрачати його на виконання буденних справ, а погратися разом з малечею, приділити їй максимум уваги, проявити найщиріші почуття. Так, в сучасних реаліях це стало можливим. Тепер Вам немає потреби поратися цілий день на кухні, адже за Вас це зроблять наші шеф-кухарі, що працюють у ресторані На небі. В цьому закладі ми пропонуємо корисне, смачне та збалансоване дитяче меню. Воно розроблене з урахуванням віку малечі, її потреб в найнеобхідніших продуктах та індивідуальних смакових вподобань. В нашому меню пропонується виключно корисна їжа для дітей. Вона надзвичайно смачна, тому сподобається кожному юному дегустатору. А який апетитний та сучасний стиль подачі! Нашими шеф-кухарями їжа для дітей готується з любов'ю та теплом!

Здорове харчування для дітей від На Небі: що варто замовити своїй малечі?

збалансоване дитяче меню Здорова їжа для дітей від Сім'ї ресторанів Файного Міста - це те, від чого будете в захваті не лише Ви, а й Ваша малеча. Для її приготування ми використовуємо лише найкращі продукти. В якості гарніру можемо запропонувати картопляне чи гарбузове пюре, домашню пасту, картоплю-фрі, гречку у ніжному вершковому соусі. Корисне дитяче меню також включає наступні смаколики:

  • курячий бульйон з равіолі, які дитина неодмінно захоче зловити ложкою та з'їсти;
  • пельмені з індичого м'яса, що тануть в роті та мають насичений смак;
  • бургер, для приготування якого використовується дієтичне та дуже ніжне індиче м'ясо;
  • ніжне та соковите куряче філе, що гармонійно поєднується з апетитною хрумкою скоринкою;
  • приготоване на пару філе лосося для юних любителів корисної та смачної рибки;
  • апетитні фрикадельки з індички, що ідеально гармонують з гарніром.

Здорове харчування для дітей - запорука хорошого настрою як Вашого, так і малечі. Наші шеф-кухарі також пропонують маленьким ласунам насолодитися корисними та надзвичайно смачними десертами. Ми з задоволенням подаємо юним гостям сирники зі сметаною, що тануть у роті, та рум'яні млинці з бананом та улюбленою нутеллою. Щоб провести незабутньо час дружньою сім'єю, завітайте у ресторан На Небі. Наші кулінарні майстри створили унікальне меню для дітей, якого немає у жодному іншому закладі міста. Ми піклуємось про Вас та Вашу малечу, тому пропонуємо лише найсмачніше та найкорисніше!

Корисне та збалансоване меню для дітей: Сім'я ресторанів Файного Міста запрошує в На Небі!

Ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, чекаємо Вас разом з дітками в гості! У нас завжди панує атмосфера любові та затишку. Ви та Ваш малюк будете себе почувати комфортно, адже ми піклуємося про кожного нашого відвідувача, його душевний спокій та позитивний настрій. У нас пропонується здорове харчування для дітей меню, яке приємно здивує як батьків, так і малечу. Для нас важливо, щоб Ви проводили якомога більше часу в колі найближчих і найрідніших. Ми готові розділити з Вами найщасливіші моменти та попіклуватись про Вас, де б ви не були. У нас здійснюється доставка дитячого меню. Цією послугою Ви можете скористатись у тому випадку, якщо хочете провести свій вихідний вдома чи просто бажаєте потішити малечу смаколиками в затишній атмосфері, рідних стінах. Вона також актуальна тоді, коли планується святкування дитячого дня народження. Малюки знайдуть ті страви, які їм до душі, і будуть ними ласувати з превеликим задоволенням. Ми - це дружня та щаслива сім'я. І Ви теж для нас являєтесь її частинкою. Ми - українці, тому пропонуємо лише українське. Ми - команда, що надихає Вас на незабутні та найтепліші спогади! Ми - про сімейні традиції та цінності!

Наступна стаття >Наступна стаття