Коли цьогоріч святкують міжнароний день піци?

2023-02-20

Якщо ви теж полюбляєте піцу, то спішимо вам повідомити, що міжнародний день цієї традиційної італійської страви припадає на 9 лютого. Відзначають таке символічне свято у всіх куточках світу, проте найбільшої уваги йому приділяють саме в Італії. Щороку у Неаполі збираються відомі та не зовсім піцайоло з різних країн і демонструють свої особливі навики, вміння. Такий грандіозний захід носить назву «Pizzavillage». Він триває протягом тижня та скликає до себе не лише майстрів по приготуванню піци, а й прихильників даної страви, що бажають відчути нові смакові поєднання, вишукані аромати та неповторну подачу.

 

Доставка піци Тернопіль та передмістя - коли немає можливості завітати до нас, але ми можемо потішити вас там, де ви є!

доставка піци тернопіль

Ми, Паб Файного міста, переконані, що організувати день піци можна не лише 9 лютого. Зберіть найближчих і найрідніших людей і приходьте до нас, до Сім'ї ресторанів Файного міста, або ж замовляйте улюблені позиції додому, в гості чи навіть в офіс під час тяжких і виснажливих робочих буднів. У Pub Faine misto меню дійсно універсальне, адже у нас представлені страви як для любителів м'яса, так і вегетаріанців. У ньому кожен знайде ту піцу, яка підкреслює його настрій і виражає найщиріші почуття. 

Ми - це не просто піцерія Тернопіль, а ціла дружня сім'я, що задовольняє потреби кожного нашого клієнта. Якщо ж у вас немає часу чи можливості відвідати наш паб, тоді ми пропонуємо вашій увазі таку послугу, як доставка піци Файне Місто. Вона надається не лише в межах Тернополя, а й на околицях. Вартість доставки залежить саме від вашого розташування. Для містян або ж людей, які перебувають у Тернополі, вона складає 50 грн., а якщо ви знаходитесь за його межами, то у таких випадках послуга обходиться в 70 грн. Вигідно, чи не так, адже наша піца Файне Місто доступна навіть тоді, коли ви плануєте залишитися вдома, на робочому місці чи провести весело час у дружній компанії у своїй особливій обстановці. Піца доставка Тернопіль - ідеальне рішення для таких моментів!

Ми також рекомендуємо вам враховувати, що доставка піци Тернопіль можлива при мінімальній вартості замовлення у 250 грн. для містян і 350 грн. для мешканців околиць. Наша Тернопіль піцерія старається завжди догоджати клієнтам, тому ми привозимо страви максимально вчасно та ще гарячими, ніби щойно витягнуті з печі. Отримавши піцу, вам не прийдеться її додатково розігрівати, оскільки наші кур'єри завжди відповідально ставляться до виконання обов'язків. 

Якщо вас зацікавила смачна та ситна, красиво оформлена та практично подана піца Тернопіль, доставка її можлива за попереднім замовленням по номеру телефону 068-055-77-11. Окрім цього, ви можете виконати його онлайн на нашому офіційному сайті fainemisto.com чи у однойменному мобільному застосунку. У нас завжди все швидко та максимально доступно, тому звертайтесь та смакуйте улюбленими позиціями там, де вам зручно.

Також може бути цікаво: Доставка піци в офіс - швидко та смачно з мінімальними затратами

 

Наша піца Файне Місто найкраща: оберіть свої улюблені смаки!

Якщо ви знаходитесь у передмісті чи місті Тернопіль, доставка піци можлива на будь-який смак. Для прикладу, ви бажаєте поласувати традиційними смаковими поєднаннями, де немає абсолютно нічого зайвого, то тоді вашій увазі пропонується легендарна “Маргарита”. До речі, вона ідеально підходить для вегетаріанців, адже жодні м'ясні інгредієнти до її складу не входять. Тут лише запашне тісто з хрусткими та водночас ніжними бортиками, ніжнюща моцарела та запашний базилік, що робить вигляд страви ще більш апетитним. Коли ви проголодалися, то тут без мяса не обійтись! Для таких випадків однозначно рекомендується піца з доставкою Тернопіль “Салямі”, “З телятиною” чи “Мясна”. Завдяки такій послузі, як доставка їжі Тернопіль Файне Місто, ви можете ними поласувати будь-де. Любителям сирів у нас теж є що запропонувати. Ніжна сирна піца, до складу якої входять моцарела, пармезан і дор блю, подається на вершковому соусі, а вишуканий смак сирів ідеально доповнює ароматна свіженька рукола. У нас також є і ексклюзивні смаки, які наші досвідчені піцайоло створили з урахуванням ваших потреб і побажань. Замовте нашу “Крафтову” піцу, де копа сиров'ялена та крафтова салямі гармонійно поєднуються з апетитною моцарелою, що так апетитно тягнеться та завершує смакову композицію страви. 

Переглядайте Файне Місто меню, доставка нашої піци - це чудова нагода відволіктися від тяжких робочих буднів, організувати посиденьки з друзями, романтичний вечір з коханою людиною чи просто подивитися улюблену кінострічку наодинці. Файне місто Тернопіль - ресторан, який зробить ваш день чи вечір не лише ситними, а й надзвичайно смачними. Скористайтеся такою послугою, як доставка їжі Тернопіль Файне Місто, та отримуйте насолоду від улюбленої піци , подаруйте радість близьким, проведіть час не лише весело, а й смачно! Ми створимо для вас ідеальні умови, щоб ви переконалися у нашій любові та особливому ставленні до кожного клієнта!

Наступна стаття >Наступна стаття