Коктейлі від учасників міжнародного бар-шоу BAROMETER 2018 - завітай в Бар Пасаж Адлера 13

2019-05-26

Справжні дока барної культури відвідують BAROMETER, а цінителі – бар Пасаж Адлера 13. Ось так і налаштовується зв’язок між двома сторонами, наскрізною ланкою яких є класний алкоголь та правильне його споживання. Цієї осені відбулася нереальна подія інтернаціонального значення, на якій зустрілися найкращі спікери, бармени та бізнесмени з усього світу. Звичайно, «адлерівські» фірмові коктейлі не могли залишитися у тіні, тому відправилися підкорювати експертів та колег!

Який бар у м. Тернопіль відвідав «Барометр 2018»? Звісно ж, Пасаж Адлера!

stakanУкраїна другий рік поспіль приймає у себе гостей та учасників міжнародного бар-шоу BAROMETER. Бар Тернополя також відзначився на цій великій події, адже хто, як не Пасаж, гідний бути серед професіоналів світового рівня? 18 тисяч відвідувачів, більше 100 спікерів, 23 заклади з 11 країн та 15 міст, 44.000 коктейлів – розмах фестивалю дійсно вражаючий!

Наша команда перейняла досвід і навички від українських та закордонних колег, прослухала лекції видатних барменів, сомельє, бренд-амбасадорів. Тому готуйтеся, зовсім скоро відпочинок у Тернополі стане смачнішим, п’янкішим та драйвовішим! Майстри Пасажу не лише навчалися та знайомилися з колегами по барній стійці з інших країн, але і презентували власні шедеври:

  • Алкогольні коктейлі «Глос Польські», «Фріда Ляуб», «Паспарту» та «Ян Амор» (колегам з однойменного ресторану високої кухні вітання!).
  • Щавлевий лимонад – безалкогольний напій, що просто руйнує усі звичні уявлення про нього – специфічно та нетривіально.

Заявлені позиції від учасників international bar-show вже можна скуштувати, відвідавши нічний бар на вулиці Олени Кульчицької, 1. Нагадаємо графік роботи: працюємо з 12:00 до 04:00 і будемо раді розділити з Вами щастя від нашої фестивальної поїздки!

Коктейльна карта та оригінальна кухня – всі за новими враженнями у Пасаж Адлера 13!

Для гарного вечора інколи замало друзів, м’якого дивана і класної музики. Що є тією відсутньою компонентою? Наша коктейльна карта! Авторські та класичні напої, унікальна рецептура та незвичні поєднання – догодимо усім і кожному, а на останок ще й нагодуємо. Ви ж знаєте, що заклади Файного Міста, якого б формату чи концепції вони не були, завжди відпускають своїх гостей ситими і задоволеними.

Якщо Іспанія – то пачатас бравас, Америка – бургери, Мексика – кесадилья! Гастровізитівки роздано, шлунок у режимі «очікування», а де те все їсти? Там же, де готуються найкращі у місті CHURCHILL BREAKFAST, GIN GARDEN та EL DIABLO. Клубна їжа зазвичай передбачає виключно легкі закуски, проте, у нас можна не тільки добре випити, але й смачно поїсти!

До речі, ми оновили меню та приготували для Вас декілька цікавих коктейльних новинок – бронюйте столики, а решта – за нами!

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття