Коктейлі на будь-який смак та смачне пиво не залишать вас байдужими

2019-05-26

Бар Пасаж Адлера 13 – заклад, який користується популярністю не лише серед тернополян, а й гостей міста. Сучасний інтер’єр, комфортна атмосфера, багате меню, привітний персонал – це лише частина тих переваг, які отримають гості.

Яскраві коктейлі та смачне пиво– запорука хорошого настрою!

stakanВ закладі можна замовити смачні безалкогольні та алкогольні напої. А чому б не скуштувати гармонійний їх мікс? Щоб весело провести час у колі друзів чи з коханою людиною, бар пропонує замовити алкогольні коктейлі. В меню можна знайти як класичні варіанти, так і напої з авторськими поєднаннями, що не може не потішити справжніх гурманів. Шоти чи лонги – вибір за гостем. Щоб обрати підходящий напій, відвідувачу закладу пропонується коктейльна карта, завдяки якій можна дізнатись детальну інформацію щодо складників, об’єму та подачі.

Пиво – це ще один популярний напій, який ідеально смакує з копченостями, м’ясним сетом і т.д. А ще гість закладу може замовити бургер Тернопіль, який також ідеально підходить до «пінного». Пасаж Адлера пропонує різні сорти пива. Великим попитом користуються світле та темне. Жоден поцінювач цього напою не відмовиться від авторських рецептів.

Бар ресторан Пасаж Адлера: переваги, особливості!

Бар ресторан Пасаж Адлера – це місце, де можна по-справжньому розслабитись і отримати море позитивних емоцій. Якщо хочеться провести час весело та незабутньо у колі друзів, варто відвідати саме цей заклад. Його переваги в наступному:

  1. Знаходиться нічний бар у самому центрі міста, що не може не потішити його гостей.
  2. Модний інтер’ єр та цікаву подачу напоїв, страв оцінять навіть найвибагливіші відвідувачі.
  3. Тут можна відзначати іменини, дні народження. Досвідчений адміністратор допоможе забронювати столик, а також підібрати ту їжу та напої, які сподобаються кожному.
  4. В закладі регулярно проводяться майстер-класи, які не можуть не привернути уваги. Люди, які навіть один раз відвідали цей бар у Тернополі, будуть від нього у захваті.
  5. Професійні кухарі та бармени готові задовільнити потреби навіть найбільш вибагливого гостя. Саме тут можна насолодитись стравами і напоями із різних куточків світу.

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття