Коктейлі, що зігріють тіло і душу в ресторані Пасаж Адлера

2023-01-16

Зима - саме та пора року, коли особливо потрібні тепло та затишок, а іноді їх так бракує! У цей час так хочеться скуштувати гарячі напої, які зігріють не лише тіло, а й душу. І саме ними пропонує насолодитися бар Пасаж Адлера 13, розташований у самому центрі міста. Завітайте сюди з коханою людиною, друзями та родичами, замовте гарячі безалкогольні коктейлі, які так чудово смакують і ідеально доповнюють посиденьки. А якщо ви повнолітній та бажаєте трішки розслабитися після насиченого різними подіями робочого тижня, тоді вам неодмінно припадуть душі гарячі алкогольні коктейлі, які теж представлені у нашому меню! 

 

Гарячі коктейлі від бару Пасаж Адлера - напої, що зігрівають і розслабляють!

замовити гарячі коктейлі

Бар Пасаж Адлера - це заклад, який дарує особливі емоції. Тут затишно, але, водночас, завжди радісно, адже професійні бармени готові приготувати гарячі коктейлі, що ідеально підійдуть під ваш настрій чи певну подію. Ми рекомендуємо вам скуштувати такі традиційні й оригінальні напої:

  1. Глінтвейн з білого чи червоного вина. Коли ви щойно прийшли з холодної вулиці та промерзли, вам слід глінтвейн купити. Перші рецепти цього легендарного напою з'явилися ще в Древньому Римі, де вино змішували з прянощами, але вживали його холодним. Ми, СРФМ, радимо вам скуштувати гарячий глінтвейн. Якщо ви полюбляєте червоне вино, оберіть класичний або ж напій з вишнею чи малиною. Прихильникам білого вина припаде до душі глінтвейн з приємним ананасовим присмаком. 
  2. Bohemian. Цей коктейль сподобається любителям настоянок, яблучного соку, кисленького лимону та спецій, що ще більше насичують смак.
  3. Алко Какао. Це ексклюзивний напій, який настоюється на цукерках “Корівка”. Від нього будуть у захваті любителі солодкого.
  4. Hot Haribo. Коктейль викличе найпозитивніші емоції у тих, хто полюбляє кисло-солодкі поєднання. Основу напою складає ягідний джин, смак якого доповнюють лимонний мед і смородинове пюре.
  5. Ginger Toddy. Якщо ви в захваті від віскі, то спробуйте, як цей алкоголь гармонійно поєднується з імбиром і лимоном.
  6. Irish Coffee. Це той напій, який одночасно і розслабляє, і бадьорить, адже готується він із застосуванням ірландського віскі, кави та вершків.

Це не всі позиції, представлені в меню. Ознайомтеся з ним більш детально і оберіть, які напої вам найбільше до душі. До речі, посмакувати ними ви можете не лише у закладі, а й вдома чи в гостях. У СРФМ пропонується доставка напитків, яка дає можливість насолодитися улюбленими смаками будь-де.

Читайте також: Сезон глінтвейнів офіційно відкрито! Заходьте зігрітись теплими коктейлями в Пасажі Адлера

 

замовити глінтвейн

Не лише коктейлі: ми пропонуємо для ідеального вечора замовити їжу Тернопіль!

Плануєте провести вечір не тільки весело, а й смачно - у нас пропонуються не тільки коктейлі з доставкою! У таких випадках ми радимо замовити їжу Тернопіль чи передмістя! Зверніть увагу на різноманітні варіанти виконання бургерів. Начинки та смакові поєднання настільки колоритні, що ви однозначно залишитесь на 100% задоволеними. Доставка бургерів та інших страв виконується швидко, їжу ви отримаєте ще гарячою. Вартість даної послуги залежить від того, куди потрібно везти замовлення. Для прикладу, для містян вона становить 50 грн., а для жителів околиць - 70 грн. Доставка їжі Тернопіль і передмістя виконується безкоштовно, коли сума в чеку складає 2000 грн. і більше. Щоб скористатися послугою, телефонуйте за номером (068) 055-77-11 чи оформляйте замовлення в онлайн-режимі (на сайті fainemisto.com, у додатку).

Увага! Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли повноліття. І пам'ятайте, якими б смачними не були наші коктейлі, надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю. Споживайте спиртні напої розумно!

Наступна стаття >Наступна стаття