Кілька фактів про мексиканську кухню та 7 страв від закладу [NONAME], які варто скуштувати

2024-07-26

Кухня Мексики в авторській інтерпретації – це те, що залишає після себе незабутні враження та дарує гастрономічне задоволення. У Тернополі серед усіх закладів харчування якраз і виділяється дайв-бар [NONAME], який має мексиканський колорит та продуману концепцію. Якщо вам потрібна доставка такос, закусок, салатів й супів по-мексиканськи, які є прямим відображенням екзотичної кухні, вам точно варто подружитися з НОНАМЕ. Щоб познайомитись ближче з особливостями Мексики, ви можете забронювати столик й провести час у стінах закладу або здійснити замовлення їжі у м. Тернопіль додому чи будь-куди.

 

Кухня Мексики: цікаві факти та спостереження

Гострі, колоритні, яскраві, незабутні й такі загадкові… Це все про мексиканські страви. Їх неможливо порівняти з кулінарними традиціями інших країн, бо вони презентують дійсно унікальні смакові й ароматичні поєднання. Змішування різних культур і традицій призвело до різноманіття смаків, які закохують у себе раз і назавжди. Якщо ви полюбляєте страви Мексики, але не знаєте майже нічого про кулінарні традиції цієї кухні, ми склали для вас цікаву підбірку.

замовити їжу нонаме

ТОП-5 фактів про мексиканську кухню:

  • салат «Цезар» міг би бути мексиканським, адже винайшли його у 1924 році в Тіхуані;
  • середньостатистична родина у Мексиці з'їдає близько кілограма тортильї щодня, що й підкреслює любов місцевих до тонких бездріжджових коржів;
  • Мексика вважається батьківщиною какао та шоколаду, адже ці ексклюзивні продукти іспанці привезли в Європу саме з Мексики;
  • традиційні страви іспанської кухні та мексиканської мають містити «цікаві» інгредієнти (коники, личинки мурашок, чорні черв'яки, квіти гарбуза тощо), тому [NONAME] вніс корективи й осучаснив їжу, адаптувавши її до тернопільського споживача;
  • чи не кожен десерт у Мексиці має своє особисте свято – до прикладу, у День мертвих подають гарбуз у карамельному соусі, а в день Сінко де Майо мексиканці ласують хрусткими чурос, вкритими кокосовим соусом.

Насправді мексиканська кухня в Тернополі не дуже розвинута, тому про неї мало відомо. Але наш ресторан розкриє для вас смачні таємниці, які зачарують гастрономічною феєрією та додадуть у ваш список бажань ще одну мрію – відвідати Мексику і зрозуміти, наскільки Noname Bar близький до неї.

Читайте також: NEW! Меню в [Noname]

 

Чим особлива мексиканська кухня в Тернополі у [NONAME]? Концепція та унікальність

Не варто хвилюватись, якщо ви вирішили замовити доставку їжі в мексиканському стилі вперше – національні страви вам точно сподобаються. В НОНАМЕ меню адаптоване під українського споживача та використовуються авторські рецептури. Ви зможете посмакувати сучасними варіаціями мексиканської та іспанської кухонь, якими ми хочемо ділитись з тернопільським споживачем, пропонуючи гостям зануритись в цю драйвову атмосферу смаку. 

А ще цікавіших ноток додає атмосфера та інтер'єр драйв бару, де можна відпочити, забувши про всі турботи. Тут створено все для вашого комфорту: смачна їжа, комфортні місця, приязна атмосфера та прекрасне обслуговування. Якщо ви завітаєте у наш мексиканський бар Нонаме й потрапите на ді-джей сет, ви точно скажете, що це ваш улюблений заклад в Тернополі. 

 

Мексиканські страви з НОНАМЕ, які варто скуштувати кожному!

Кожен може замовити їжу у Тернополі додому, в офіс чи будь-куди або безпосередньо завітати до нас, щоб смачно перекусити. Меню дуже різноманітне, тому точно вийде насолодитись оригінальними смаками. 

Якщо ви раніше не гостювали у нашому барі, і вам важко зробити вибір, до вашої уваги сім страв мексиканської кухні, які найчастіше замовляють відвідувачі Noname:

  1. ТРІО ТАКОС. Можна одразу спробувати всі наші фірмові такоси та обрати свого фаворита, адже у цьому сеті представлений варіант з куркою, креветкою та телятиною.
  2. «ESQUITES» КУКУРУДЗА ПО-МЕКСИКАНСЬКИ З СИРОМ. Вершковий сир, паприка, бринза та ніжна кукурудза – ідеальне поєднання смаків для швидкого перекусу.
  3. МЕКСИКАНСЬКИЙ БУРГЕР З РВАНОЮ ТЕЛЯТИНОЮ. Любителям фаст-фуду обов'язково потрібно спробувати мексиканську інтерпретацію класичного бургера, який подається з соусом, маринованим перцем чілі та картоплею фрі.
  4. СУП ДЕ ФІДЕО. Пікантний суп з рваною телятиною та локшиною ідеально підійде для обідньої перерви, адже він досить поживний та смачний.
  5. ГАСПАЧЧО З КРЕВЕТКАМИ ТА АВОКАДО. Можна сказати, що саме ця страва презентує класичну кухню Мексики, тому абсолютно всім рекомендуємо спробувати холодний суп з ніжно вираженим смаком буряка та ексклюзивною пряністю.
  6. КЕСАДИЛЬЯ З КУРКОЮ. Хрустка тортилья з печеною куркою та розплавленим сиром здивує ваші смакові рецептори. Страва подається з соусом гуакамоле, піко й лаймом в копченій паприці.
  7. ЧУРРОС З КАРАМЕЛЬНИМ СОУСОМ. Ну і куди ж без традиційного десерту? Обсмажені смужки заварного тіста в поєднанні з соусом власного приготування точно зведуть з розуму солодкоїжок.

Якщо у вас немає можливості відвідати наш бар, ситуацію врятує доставка мексиканської їжі в Тернополі з НОНАМЕ. Оформити замовлення можна на сайті, через додаток FAINE MISTO або за допомогою контактного номера телефона. 

Наступна стаття >Наступна стаття