Хочете файно провести вечір вдома? Замовляйте їжу та коктейлі 2go

2021-04-27

Секрет вдалого вечора — смачна їжа, цікаві напої і компанія з близьких людей, з якими весело і добре. Це можуть бути кілька друзів, друга половинка або близькі. І навіть якщо хочеться відпочити сам на сам, схема їжа + напої завжди актуальна! Замовити їжу у місті Тернопіль можна й онлайн. Заходьте у меню закладів на нашому сайті або у мобільному застосунку, та обирайте смакоту для свого файного вечора!

Доставка їжі у місті Тернопіль від Сім’ї ресторанів Файного Міста — запорука класного вечора вдома!

Доставка їжі ТернопільТернополяни обожнюють наші заклади, і часто обирають доставку їжі у місті Тернопіль саме від Файного. Гарні порції, смачна та різноманітна кухня, чудова якість блюд, приємні ціни та своєчасне доставлення — все це робить наш сервіс заслужено найкращим у місті!

Безпрограшна ідея — замовити у м. Тернопіль доставку їжі від мережі Faine Misto:

  • Суші та інше. Паті-ресторан ЯНГ готує як класичні популярні роли (такі як Аляска, Каліфорнія, Дракони, Філадельфія абощо), так і оригінальні авторські, які можна скуштувати тільки у нас! Доставка їжі в Тернополі від YOUNG дійсно дуже популярна, позаяк ми пропонуємо цікаві азійські страви — окрім суші можна замовити локшину та рис з вок-меню, азійські супчики, такі як рамен і фо бо.
  • Доставка бургерів у місті Тернопіль від нашої мережі можлива з кількох закладів. Клубні та файні бургери з курочкою, телятиною та індичкою чудово смакують усім. А ще у нас є бао-бургери — бургери “альбіноси” з білою булочкою, які для Вас готує ЯНҐ. Сирний краб, тріска, креветка, курка і телятина — у мережі Файне Місто доставка страв завжди вирізняється оригінальним меню! Окрема любов тернополян — бургери з Пасаж Адлера 13. Сирні і трюфельні ванни, бургери з тунцем і маракуйєю, індичкою, куркою теріякі + баклажани + васабі, блек баффало — нам є, чим здивувати Вас!

Бургери з картоплею фрі та страви азійської кухні, зокрема локшина і суші — найпопулярніші страви на вечірню доставку у місті Тернопіль. Це ситно, смачно і додає приємного різноманіття у повсякденне меню. Але ж до їжі потрібні й відповідні напої! Наші коктейлі To GO складуть гідну компанію Вашим улюбленим стравам:

  • Наливки — ананас-обліпиха, малинка-перець чилі, яблучний пиріг, лайм-диня, чорниця-суниця, домашня бехеровка, молочна.
  • Фініковий лікер.

По місту Тернопіль доставка алкоголю здійснюється лише за умови підтвердження Вашого повноліття. Якщо у тому буде потреба, кур’єр може попросити Вас надати відповідний документ. Коктейлі 2go з Пасаж Адлера 13 розлиті у компактні і зручні пляшечки 0.375 л.

Де замовити доставку їжі та напоїв від Сім’ї ресторанів Файного Міста?

Обирайте у меню на сайті або через додаток для мобільного Faine Misto потрібні страви і напої. Замовити доставку їжі можна до 21:20 кожного дня.

Замовлення їжі у місті Тернопіль з доставкою можливе при купівлі на суму від 200 грн, за місто — від 300 грн. Файного вечора!

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття