Хочеш їсти? - Файне місто з доставкою їжі додому!

2019-12-17

Хто хоча б раз замовляв їжу у Файному місті, той більше не шукатиме альтернатив. Адже у нас найсмачніша їжа, найпривабливіші ціни і найоперативніша доставка! Де б ви не були – вдома чи на роботі, Файне Місто завжди подбає про те, щоб ви змогли насолодитися апетитним обідом.

 

Файне місто – найкраща доставка їжі в місті Тернопіль

kruasanЧому наша доставка така популярна? Бо тільки ми гарантуємо наших клієнтам безліч переваг одночасно:

1. Смачні страви зі свіжих та якісних продуктів та великі порції. Замовлення готується безпосередньо перед відправкою замовлення, а уся продукція замовляється у перевірених постачальників, тож ми гарантуємо її відмінну якість. До того ж, ми не заморожуємо рибу та морепродукти, а користуємося при приготуванні страв охолодженими, тому вони зберігають усю свою користь та смак.

2. Бездоганний вигляд їжі. Подача страви при замовленні така ж, якби ви обідали у ресторані. Наші кур’єри оснащені спеціальними контейнерами для перевезення готових страв, завдяки чому вигляд страви завжди ідеальний.

3. Страви відразу з чотирьох ваших улюблених закладів: Пабу Файного, Янгу, Пасажу та Клубу Файного. Унікальна пропозиція, яка діє тільки в нас, ніякі заклади Тернополя вам такого не запропонують! Не потрібно дотримуватися однієї концепції в замовленні, а можна поєднати абсолютно різні страви із закладів Сім’ї Файного Міста. 

4. Швидка доставка, навіть за межі міста. Доставка обідів діє не лише в місті Тернопіль, а навіть за його межами, до того ж вона завжди оперативна. При замовленні на певну годину, кур’єри будуть в заздалегідь обумовлений час і ні хвилиною пізніше.

5. Привабливі ціни. Такі смачні страви, приготовані з найкращих продуктів і за таку демократичну ціну, ви навряд чи ще десь знайдете. Навіщо готувати самому, купувати продукти, стояти біля плити, якщо краще довірити це нашим чудовим кухарям.

Вагаєтесь, які страви вам замовляти? Ось найпопулярніші страви із наших закладів, які завжди користуються попитом:

  • Різноманітні бургери на будь-який смак з бару Пасаж Адлера 13. Тут найширший вибір та найсмачніші бургери.

  • Оригінальні суші за унікальною рецептурою від ресторану паназіатської кухні ЯНГ. Великі порції, багато начинки, цікаві поєднання та свіжа риба – суші від ЯНГ давно полюбили багато тернополян і гостей міста, адже вони справді неперевершені.

  • Клубні салати від Клуб Файного міста. Оригінальні рецепти та величезні порції, якими можна наїстися і при цьому доступна ціна наших салатів робить їх заслужено популярними.

  • Файне Місто меню було б неповним без панського деруна із пабу Файного. Величезний дерун із куркою або свининою давно являється фаворитом у гостей пабу. Смачну, ситну й апетитну страву просто неможливо оминути увагою.

 

Замовити їжу Тернопіль: умови та способи доставки

Щоб скористатися послугою доставка їжі Тернопіль Файне місто, потрібно просто замовити страви на загальну суму у чеку від 200 гривень в межах міста і від 300 гривень за містом.

Зробити замовлення можна в один із таких способів:

  • По телефонам, вказаним на сайті

  • Скориставшись зручним мобільним додатком

  • Обравши страви на сайті

  • Особисто в одному з закладів, вказавши час і адресу доставки

Безкоштовна доставка їжі в місті Тернопіль діє при замовленні від 450 гривень, за містом – від 500 гривень. 

Наступна стаття >Наступна стаття