Харчуйся збалансовано навіть на роботі з доставкою комплексних обідів від NA NEBI

2021-06-25

Недаремно кажуть, що збалансоване харчування – це запорука здорового, довгого і щасливого життя, однак чому дійсно так важливо звертати увагу на власний щоденний раціон?

Комплексні обіди меню від Сім'я ресторанів Файного Міста – харчуйся правильно та смачно!

Під збалансованим харчуванням розуміється щоденне споживання жирів, білків, вуглеводів, харчових волокон (клітковини) та рідини у рівному співвідношенні. Таким чином, раціон повинен наполовину складатись із різноманітних, особливо зелених та червоних, овочів та фруктів, а інша половина – цільнозернові злаки, каші, насіння, горіхи та нежирне м’ясо.

Комплексні обіди ТернопільДотримання правильного харчування дозволяє наситити організм усіма необхідними поживними речовинами, зберегти оптимальний баланс вітамінів та мікроелементів, а також запобігти появі зайвої ваги та ряду проблем, що виникають на її основі – гіпертензії, діабету, серцево-судинних захворювань, остеоартриту та навіть депресії, раку й значно знизити ризик передчасної смерті. Окрім того, коригування свого раціону необхідне для запобігання втоми й зниження щоденної робочої продуктивності, тому споживання шкідливих страв має однаково негативні наслідки для людського організму в коротко- та довгостроковій перспективі.

Якщо ж Ви прагнете уникнути таких проблем зі своїм здоров’ям або вже мали невдалий досвід дотримання дієти здорового харчування, то комплексні обіди меню від Сім'я ресторанів Файного Міста – саме те, що Вам потрібно! В нашому меню комплексних обідів на сайті https://fainemisto.com комплексний обід представлено в 5 різних позиціях, усі страви в яких повністю відповідають правилам збалансованого та здорового харчування:

Мережа закладів FaineMisto піклується про комфорт своїх клієнтів, тому, не обмежуючи у виборі, ми пропонуємо Вам самостійно зібрати собі обід, скомбінувавши дві або більше страви з нашого меню комплексних обідів, або ж замовити обід в одній з п’яти готових комбінацій, представлених на сайті https://fainemisto.com/.

Доставка обідів тернопіль від Сім’ї ресторанів – це зручно, швидко та неймовірно смачно!

Не маєте можливості особисто відвідати наші заклади або перебуваєте на відпочинку за містом? Хочете замовити обід в офіс або прагнете поласувати стравами високої кухні, не виходячи з дому? Доставка обідів Тернопіль від ресторану На Небі привезе до Вас гарячий комплексний обід за лічені хвилини у вказане місце та конкретний час!

Доставка комплексних обідів від Сім’ї ресторанів працює за наступними тарифами:

Комплексний обід від Сім’я ресторанів Файного міста – страви, які Вам захочеться замовити ще не один раз!

  • Asian Lunch Young: японський рамен, місо суп або том ям; курка в кисло-солодкому соусі, тайський рис з тріскою або удон з телятиною + салат з куркою теріякі, з телятиною або з тунцем;
  • Ланч Lіght суп+основна, ланч Light суп+салат, ланч Light основна+салат та ланч Max:
  • основні страви: банош з курячим філе, біфштекс з картопляним пюре, індичка з морквяним пюре та грибним соусом, грильоване філе з соусом бер блан, цвітна капуста з кукурудзяним пюре або картопля смажена із білими грибами;
  • перші страви: бограч, борщ, бульйон курячий з локшиною, крем-суп з броколі або цвітної капусти;
  • салати: цезар, грецький, з сайдою гриль, з печеним буряком та фетою, грецький пісний або з буряком та апельсиновим філе.
  • мінімальна вартість замовлення: по м. Тернопіль - 200 грн, за межі міста – 300 грн, самовивіз – мінімальна вартість відсутня;
  • вартість доставка комплексних обідів: по м. Тернопіль – 30 грн, за межі міста – 50 грн;
  • безкоштовна доставка обідів Тернопіль при замовленні: у м. Тернопіль – від 450 грн, за межі міста – від 500 грн;
  • приймаємо замовлення на обіди Тернопіль щоденно до 21:20.
Наступна стаття >Наступна стаття