Хачапурі - смачний родич піци

2021-09-09

Хачапурі – традиційна грузинська страва, саме з якою у різних країнах Світу асоціюється ця прекрасна кавказька держава. Згідно з інтерактивною мапою кулінарних вподобань, грузинське хачапурі є найпопулярнішою традиційною стравою Світу, що завдяки власному неймовірному смаку підкорила мільйони людей на всіх континентах. Сім'я ресторанів Файного Міста не пробачила б собі, якби не надала можливість кожному тернополянину та гостеві міста хачапурі замовити, включивши цю страву до меню одного із власних закладів – паб Файне Місто.

Шукаєте де поїсти смачне хачапурі в Тернополі? - Паб Файне місто пропонує спробувати новинку!

Про хачапурі як об’єкт нематеріальної культурної спадщини грузинського народу та страву, яку кожному українцю потрібно спробувати принаймні раз, найкраще говорить широке різноманіття начинок та рецептів його приготування. Так, на території Грузії існують такі найпопулярніші хачапурі види:

хачапурі з сиром круглої форми

  • імеретинське хачапурі – традиційне хачапурі з сиром круглої форми;
  • аджарське хачапурі, аджарулі або ачарулі – хачапурі з сиром видовженої форми із залитим посередині яйцем;
  • мегрельські хачапурі – круглої форми хачапурі з сиром не лише всередині, але й ззовні;
  • абхазьке хачапурі – ще відоме під назвою ачма;
  • хачапурі по-сванськи або більш відомі як кубдарі – круглі та закриті хачапурі з сиром та бараниною, телятиною або свининою всередині;
  • рачульське хачапурі тощо.

Сім'я ресторанів Файного Міста вдалось не просто гармонійно інтегрувати хачапурі до свого меню, але й інтерпретувати класичні рецепти приготування цієї страви та створити нові хачапурі види з незвичайних інгредієнтів, які Ви більше ніде не знайдете в Тернополі. Сьогодні паб Файне Місто пропонує купити хачапурі у шістьох варіаціях:

  • Ситне хачапурі з куркою та білими грибами – ціна на яке 97 грн;
  • Хачапурі імерулі з сиром сулугуні всередині - хачапурі ціна 65 грн;
  • Смачне хачапурі по-мегрельськи: закрите з сиром сулгуні та зеленню в середині та підпеченою моцарелою зверху – всього за 89 грн;
  • Авторське хачапурі з печеним баклажаном та крем-сиром - замовляйте за 97 грн;
  • Хачапурі по-аджарськи: бездріжджове тісто в поєднанні з розсольним сиром сулугуні, зеленню та ароматом часнику – хачапурі ціна 89 грн;
  • Спробуйте також хачапурі з лососем та соусом бешамель – за привабливою ціною 109 грн.

Де в Тернополі найсмачніші хачапурі замовити, як не в пабі Файне Місто?

Паб Файне місто – це по праву найкращий заклад в Тернополі, щоб хачапурі замовити: вони не лише ніжні, ароматні, соковиті та мають багато начинки, але й приготовані з найсвіжіших продуктів з любов’ю та теплом нашими висококваліфікованими кухарями-чарівниками. Незалежно від того, як Ви вирішите придбати хачапурі Тернопіль: онлайн на нашому сайті, в додатку «Файне місто» на хачапурі доставка або ж особисто у паб Файне місто, Ви отримаєте вишукані та поживні хачапурі з сиром та тонну гастрономічного задоволення!

Хачапурі, піца, бездріжджовий хліб та коктейлі 2go – це неповний перелік останніх новинок в меню закладів Сім’я ресторанів Файного міста, що свідчать про наше прагнення самовдосконалюватись та відповідати високим очікуванням кожного клієнта: ми прагнемо постійно радувати відвідувачів новими стравами високої національної кухні різних країн Світу, аби впевнено відповідати статусу найкращих та найбільш затишних й комфортних закладів Тернополя для відпочинку!

Наступна стаття >Наступна стаття