Хачапурі - ароматна та смачна новинка в Пабі Файне місто

2021-09-03

Хачапурі – традиційна національна страва близької та братньої для нас Грузії, завдяки якій слава про останню поширилась усіма континентами. Сьогодні існують різноманітні хачапурі види, однак якщо Ви прагнете спробувати справжні хачапурі Тернопіль, приготовані за традиційними рецептами, й пізнати таким чином глибше нематеріальну культурну спадщину цієї кавказької країни, тоді запрошуємо вас поласувати ними до мережі Сім'я ресторанів Файного Міста.

Хачапурі по аджарськи з яйцем і сиром купити Тернопіль

Грузинські хачапурі з якими начинками представлено в меню Пабу Файне місто?

За численними запитами відвідувачів та з огляду на наше прагнення постійно вдосконалювати меню та радувати усіх тернополян смачними новинками, відтепер купити хачапурі кожний може у Сім’ї ресторанів Файного Міста, зокрема в нашому закладі Паб Файне Місто. Сьогодні хачапурі як новинка представлені в меню пабу в шести унікальних варіаціях, серед яких як і палкий прихильник грузинської кухні, так і той, хто про неї досі не чув та не смакував страви, матимуть змогу хачапурі замовити класичні та приготовані на сучасний лад з незвичайних інгредієнтів:

  • Хачапурі з куркою та білими грибами – хачапурі ціна 97 грн;
  • Хачапурі імерулі з сиром сулугуні всередині - хачапурі ціна 65 грн;
  • Хачапурі по-мегрельськи: закрите з сиром сулгуні та зеленню в середині та підпеченою моцарелою зверху – хачапурі ціна 89 грн;
  • Хачапурі з печеним баклажаном та крем-сиром - хачапурі ціна 97 грн;
  • Хачапурі по-аджарськи: бездріжджове тісто в поєднанні з розсольним сиром сулгуні, зеленню та ароматом часнику – хачапурі ціна 89 грн;
  • Хачапурі з лососем та соусом бешамель – хачапурі ціна 109 грн.

Хачапурі доставка зі Сім’ї ресторанів – влаштуйте смачне дозвілля разом із нами!

Паб Файне місто пропонує як купити хачапурі та поласувати ними безпосередньо в закладі у затишній та невимушеній атмосфері, або ж замовити хачапурі доставка, що особливо зручно, якщо Ви не маєте змоги відвідати наш заклад, перебуваєте на роботі або на відпочинку за містом. Гарантуємо, що хачапурі Тернопіль будуть доставлені до Вас у домовлений час та локацію за лічені хвилини гарячими, соковитими та ароматними, як при подачі в пабі!

Хачапурі доставка з Пабу Файне місто працює за стандартними тарифами та умовами доставки мережі закладів Сім’я ресторанів Файного Міста:

  • мінімальна вартість замовлення: по м. Тернопіль - 200 грн, за межі міста – 300 грн, самовивіз – мінімальна вартість відсутня;
  • хачапурі доставка коштує: по м. Тернопіль – 30 грн, за межі міста – 50 грн;
  • безкоштовно доставимо хачапурі Тернопіль при замовленні: у м. Тернопіль – від 450 грн, за межі міста – від 500 грн;
  • приймаємо замовлення на хачапурі доставка онлайн на сайті fainemisto.com, за телефонами або у мобільному застосунку «Файне Місто» щоденно до 21:20.

Для Вашої зручності ми пропонуємо готівкові та безготівкові способи оплати: банківською карткою на сайті при замовленні онлайн або готівкою кур’єрові при отриманні.

Паб Файне місто – поживні та розкішні хачапурі Тернопіль із незрівнянним смаком, спробувавши які Ви назавжди закохаєтесь у грузинську кухню та наш заклад!

Наступна стаття >Наступна стаття