Jan Amor - ідеальний ресторан для романтики та визначних подій

2019-08-28

Влаштувати незабутнє побачення просто, якщо знати, де найкраще його провести. Для цього ідеально підходить Jan Amor Family Restaurant, адже у ньому є все те, що цінують закохані: романтична і спокійна атмосфера, вишукана кухня та колекція чудових вин, ненав’язливе, але професійне обслуговування. Якщо Ви хочете зробити приємний сюрприз своїй близькій людині або відсвяткувати визначну подію — Ян Амор неодмінно стане у нагоді!

Ресторан європейської кухні Jan Amor допоможе Вам влаштувати незабутнє свято!

janБудь-яка важлива подія або побачення потребують особливої атмосфери довкола, невимушеного і легкого настрою, але водночас бездоганної організації. З цим легко впорається наш ресторан європейської кухні. Чому він ідеально підходить для заходів такого формату:

  • Мала кількість посадкових місць, тому гомону і сторонніх поглядів не буде. Ми створили маленький затишний оазис, де кожен може спокійно насолодитися відпочинком. Певна закритість від гучного міста, кулуарність та своєрідність допомагають нам підтримувати виняткову атмосферу для наших гостей.

  • Усі “файні” ресторани Тернополя вирізняються цікавим та самобутнім дизайном приміщень. Ян Амор притаманна елегантність, стримана вишуканість — європейський стиль у кращих традиціях.

  • Обслуговування завжди на високому рівні, офіціанти допомагають обрати до страв вино, що гармонійно доповнюватиме їх — вайнпейринг краще розкриває смак напою та їжі, тому насолода від вечері тільки посилюється.

  • Меню ресторану — авторська європейська кухня. Вишукані десерти, оригінальні закуски та фантастичні перші страви. Основний акцент на морепродуктах, які привозять до нас тільки свіжими та охолодженими, тому після приготування їх смак залишається таким, як і має бути.

  • Для романтичного побачення ідеально підходить ігристе та устриці. Тернопіль має нагоду замовити справжні атлантичні устриці, які вирощують у водах Ірландії та Франції. Здивуйте свою другу половинку делікатесами від наших майстерних кухарів, а ми оберемо для Вас вино розкішного букета.

Морепродукти преміум-класу, ніжні десерти, винна карта, в якій представлено кращі вина Старого і Нового світу — ідеальні складові для бездоганного побачення! 

Для особливих подій обирайте тільки найкращі ресторани Тернополя!

Наші гості кажуть, що найкращі ресторани Тернополя неодмінно входять до мережі Файного Міста. Власне Ян Амор чудово підходить для святкування побачень, річниць, весіль, Дня народження та зізнання у коханні. 

Заклади Тернополя, що входять до Сім’ї Файного, дбають про цілковитий комфорт своїх гостей навіть за межами ресторану. Команда Ян Амор готова супроводжувати Ваше свято на виїзних церемоніях, для Вас доступна послуга кейтерингу. Якщо хочете влаштувати дійсно приємний сюрприз коханій людини і чудово провести час разом, тоді чекаємо на Вас у нашому ресторані!

Наступна стаття >Наступна стаття