Італійський вайб в ресторані Antica Eatery - чекаємо тебе, amico!

2024-01-15

Страви італійської кухні підкорили серця чи не у всіх куточках світу, в Україні вони теж вважаються одними із найпопулярніших. Саме з цих причин ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, вирішили створити ресторан Antika, заклад, де готується найсмачніша італійська їжа. Якщо ви теж її обожнюєте чи бажаєте більш детально дослідити, завітайте до нас. В Антіка меню включені як традиційні, так і авторські страви, тому тут вам буде цікаво скуштувати кожну позицію.

 

Антіка: меню й атмосфера закладу італійської кухні

Наш італійський ресторан у Тернополі Antica Eatery - це затишне місце, яке ідеально підходить для релаксуючих посиденьок з родиною чи друзями, романтичних побачень чи святкування важливих у житті подій. У нас комфортно та легко, а інтер'єр, виконаний в мінімалістичному стилі без жодних зайвих деталей, активує ще більше бажання тут відпочити та провести час із близькими та дорогими серцю людьми. Ми знаємо, що для затишних бесід є надважливим особистий простір, тому розташували посадкові місця таким чином, щоб всім було зручно. Вони розраховані на різне число гостей, завдяки чому тут кожен знайде як столик на двох, так і великий - для масштабних посиденьок. Просторий зал - ще одна наша особливість, а тому якщо ви досі думаєте, де відзначити знаменну подію, оберіть італійський ресторан Тернополя Антіка. 

замовити їжу антііка

Звісно, ми приділили окрему увагу тому, якою в нашому баченні є італійська кухня, меню включає безліч позицій на будь-який смак і для різних подій. Нашими фаворитами вважаються такі страви:

  1. Піца. Шукаєте ресторан Тернополя, де готується справжня неаполітанська піца, - у закладі Антіка обов'язково сподобається! Для отримання цієї страви ми, як і корінні італійці, застосовуємо борошно найдрібнішого помелу, а подвійний процес ферментації тіста гарантує вишуканий смак і ідеальну структуру, вам захочеться доїсти все, навіть бортики. Ми приділили окрему увагу і подачі страви. Перед тим, як запропонувати вам піцу, ми не розрізаємо її, а приносимо спеціальні ножиці, щоб ви розділили страву на стільки шматочків, на скільки вам зручно. 
  2. Паста. Ми її готуємо з використанням перевірених технологій, тому вона виходить надзвичайно ніжною й ароматною. У меню представлена паста у різноманітних варіаціях. Ви можете замовити страву з безліччю доповнень: м'ясом, рибою та морепродуктами, овочами. 
  3. Бургери. Напевне, ви здивуєтесь, коли побачите в меню бургери, проте у нас вони готуються по-особливому. Замість пухкенької булочки ми використовуємо фокаччо, у яке загортаються ідеально гармонуючі між собою інгредієнти. Таких бургерів, як у нас, ви не скуштуєте ніде, адже вони є нашою авторською стравою.

Окрім цієї їжі, яка ідеально підходить для релаксуючого відпочинку, ми пропонуємо вам страви для святкування різноманітних подій. У меню представлені вишукані закуски, основа, апетитні салати та класичні італійські десерти. Словом, в ресторані Антіка ви неодмінно знайдете їжу, яка чудово доповнить ваш святковий стіл.

Читайте також: Доставка їжі додому - коли втомився готувати

 

Доставка їжі у Тернопіль і передмістя від ресторану Antica - послуга, що дає змогу ще більше розслабитись!

Якщо ви плануєте організувати зустрічі з важливими людьми деінде, проте маєте невимовне бажання насолодитись італійськими стравами, наш ресторан Антіка надає таку актуальну послугу, як доставка їжі у Тернопіль і передмістя. Нею варто скористатись, коли:

  • ви повернулися з роботи виснажені і готувати не хочеться;
  • планується візит гостей;
  • ваші близькі завітали до вас несподівано;
  • ви зголодніли на робочому місці і маєте величезне бажання ситно та смачно пообідати;
  • хочете організувати романтичну вечерю другій половинці та в інших ситуаціях.

Щоб замовити їжу в Тернопіль чи приміські зони, ми пропонуємо вам зателефонувати нашим адміністраторам за номером 068-055-77-11. Окрім того, ви можете оформити замовлення онлайн на сайті, попередньо ознайомившись із представленим меню. Антіка - ресторан італійської кухні у сучасному баченні, де готуються найкращі страви на будь-який смак і для різних подій. А коли хочеться провести час в неформальній атмосфері, скористайтесь послугою доставки. Ми залюбки привеземо улюблену їжу туди, куди вам зручно!

Наступна стаття >Наступна стаття