Італійські сніданки в Антіка - заряджаємо тебе на продуктивний день

2023-11-20

Сніданок - саме та частина добового раціону, яка задає настрій на весь день. Крім цього, якщо ви збалансовано поснідали, то у вас аж до обіду буде підвищена працездатність і увага. На жаль, через брак часу, а іноді через відсутність бажання, нам не завжди вдається з самого ранку приготувати їжу собі та близьким. На щастя, рішення є - вам варто замовити сніданок, який пропонує італійський ресторан Antica Eatery! Щоб його покуштувати, ви можете завітати до нас або ж замовити їжу у Тернопіль і передмістя з доставкою. 

замовити сніданки тернопіль

 

Найкорисніші сніданки в Тернополі замовляйте в ресторані Antica!

Заходьте до нас і відчуйте щиру гостинність, а затишний інтер'єр у мінімалістичному стилі подарує вам особливий релакс і незабутні відчуття. Приходьте наодинці або з близькими, аби ваш день розпочався максимально вдало та легко, а коли немає змоги завітати у заклад- ресторан в Тернополі ANTICA пропонує послугу доставки! Вона актуальна тоді, коли ви поспішаєте на роботу чи просто хочете провести вікенд у тепленькому ліжечку. Доставка - це вдале рішення, аби без докладання жодних зусиль забезпечити собі відмінний настрій і прекрасне самопочуття аж до самого обіду!

Ресторан італійської кухні Антіка включив у своє меню солоні та солодкі страви, що ідеально підходять для ситного, смачного та збалансованого сніданку. Бажаєте смачно поїсти і залишитись ситими, скуштуйте у нас такі позиції:

  • тост з рваною телятиною, що чудово гармонує з гарячою кавою чи ароматним чаєм;
  • сніданок з лососем і авокадо, який залишить приємні гастрономічні відчуття у поціновувачів червоної риби;
  • сніданок з беконом і страчателою, що включає класичну глазунью та так апетитно подається;
  • “Крок-мадам”, наша авторська страва, в якій хрусткий бріош бездоганно гармонує з ніжним прошуто котто, смаженим курячим яйцем, легким сиром моцарелою, свіжим огірком і шпинатом;
  • ANTICA BREAKFAST, сніданок для тих, хто обожнює розпочати свій день справді ситно, адже він включає безліч колоритних позицій, які у правильному поєднанні свторюють єдиний смаковий тандем.

Шукаєте заклад, де поснідати в Тернополі можна солодкими стравами, - оберіть Antica Eatery. Вашій увазі пропонуються пухкенькі сирники з ніжним і таким приємним малиновим джемом. Щоб підняти вам настрій, ми прикрашаємо цю страву свіженькими сезонними ягодами та посипаємо цукровою пудрою. Крім цієї традиційної позиції ми радимо звернути увагу на тушковані в згущеному молоці та вершках сирники. Унікального післясмаку їм надає мигдалева крихта, а соковитості - свіжі ягоди. Якщо ви обожнюєте легкий і збалансований італійський сніданок - до вашої уваги лляна каша, що готується на запашному кокосовому молоці. 

Цікавлять заклади у місті Тернопіль, де поїсти можна апетитні, ситні та нереально смачні італійські сніданки, - ресторан ANTICA стане ідеальним вибором!

Читайте також: Antica Eatery - доставка справжньої італійської піци у Тернополі

 

Яка ще італійська їжі в Тернополі представлена в меню Antica Eatery?

В закладі Антіка готуються не лише найкращі сніданки в Тернополі - тут представлено і безліч інших страв у італійському стилі. Скуштуйте у нас справжню неаполітанську піцу, пасту з розмаїттям доповнень чи ексклюзивні бургери, де замість класичної булки використовується фокаччо. Ми також пропонуємо перші страви, основу, салати та закуски, а для ласунів у нас представлені найкращі італійські десерти. Щоб замовити їжу у Тернопіль чи приміські зони з доставкою, зв'яжіться з нашими адміністраторами за номером 068-055-77-11 або ж виконуйте цю дію онлайн, попередньо ознайомившись із меню. Ми - ресторан, який вміє приємно дивувати не лише найкращими сніданками, а й безліччю інших смаколиків, що стануть чудовим доповненням романтичної вечері, дружніх посиденьок чи святкувань!

Наступна стаття >Наступна стаття