Інстаграмна вечеря удома з доставкою страв із ресторану Ян амор

2021-11-26

Ви неодноразово опинялись в ситуації, коли Ваші друзі в соціальних мережах публікують привабливі фото страв в ресторані, які Вам також дуже спробувати? Знайти незвичайні смакові поєднання у вишуканих та оригінальних стравах авторської кухні з нотками французьких традицій запрошуємо в Ян Амор Тернопіль!

Різотто з гарбузовим каррі - Ян Амор Тернопіль

Jan Amor – найсмачніша можливість замовити доставку їжі в Тернополі!

Наше життя сповнене великою кількістю важливих подій: перше романтичне побачення, день народження, річниця весілля тощо, на кожну з яких ми прагнемо замовити доставку їжі лише з найкращого закладу. Смачні страви в поєднанні з приємною компанією – запорука того, що емоції від святкування залишаться в пам’яті на довгий час, якими у вигляді фото хочеться поділитися в соціальних мережах з друзями.

 

Отримати красиву та ніжну інстаграмну вечерю для будь-якої події дуже легко, скориставшись послугами доставка їжі Тернопіль з Ян Амор. В нашому меню представлені десятки страв французької, європейської та середземноморської кухонь, кожну з яких Ви можете легко замовити Тернопіль доставка їжі.

Складно обрати страви на Ян Амор доставка, тому що хочеться спробувати все? Ян Амор надає особливі рекомендації наступним кулінарним шедеврам, замовивши які через доставку здорової їжі Тернопіль Ви гарантовано вразите своїх друзів.

Доставка їжі від ЯнАмор

  • Томлена гомілка ягня у винному соусі з трюфельною пастою та картопляним пюре (196 грн / 340 г) – така смачна, що пальчики оближеш!
  • Овочевий салат кіноа (139 грн / 200 г) – ідеальний для любителів овочів та морепродуктів: восьминіг, овочевий мікс та чері, заправлений медово-гірчичним соусом.
  • Легкий тартар з лосося (138 грн / 170 г) – ніжне та вишукане поєднання червоної ікри, філе лосося та авокадо, яке подається з багетом та сирним кремом.
  • Паста чотири сири (109 грн / 260 г) – для тих, хто переконаний, що сиру багато не буває!
  • Вишуканий десерт Київський (85 грн / 135 г) – фундучне безе, крем маскарпоне-ваніль та карамельне морозиво в мигдалевих пластівцях в незвичній подачі.

Скільки коштує доставка Ян Амор та які її умови?

Доставка від Ян Амор – легкий спосіб влаштувати справжню ресторанну вечерю в себе вдома та побалувати себе апетитними й соковитими стравами. Замовити доставку їжі з Ян Амор можливо щоденно до 21:20 за телефоном 067-450-77-11 за наступними тарифами:

  • мінімальна вартість замовлення їжі Тернопіль: по м. Тернопіль - 200 грн, за межі міста – 300 грн, самовивіз – мінімальна вартість відсутня;
  • доставка їжі додому коштує по м. Тернопіль – 30 грн, доставка їжі за місто – 50 грн;
  • безкоштовна доставка їжі Тернопіль при замовленні: у м. Тернопіль – від 450 грн, за межі міста – від 500 грн;
  • Ян Амор доставка здійснюється орієнтовно протягом: в Тернополі – 30-40 хвилин, доставка їжі за місто – 1-1,5 години.
Наступна стаття >Наступна стаття