Ідеальний фудпейрінг вина та морепродуктів у ресторані Jan Amour

2019-10-19

 

Знайти вдалу гастрономічну комбінацію вина і морепродуктів часом не так просто. В ресторані Jan Amor знають як допомогти своїм гостям відкрити дивовижний світ смакових поєднань і створити ідеальний фудпейрінг різноманітних розкішних вин та дарів моря.

Великий вибір вин на будь-який смак - у меню ресторану європейської кухні Ян Амор

vynoМало які, навіть найкращі ресторани Тернополя, можуть похвалитися такою розкішною винною картою як Jan Amor. Вибір закладу включає велику кількість зразків вина Старого і Нового світу. В меню Ян Амор є наступні позиції:

  • Рожеві вина. Сухе чи напівсолодке.

  • Червоні вина. Виробництва України, Ізраїлю, Італії, Франції, Іспанії, Німеччини, Чорногорії, Нової Зеландії та Аргентини. Сухі, напівсухі та напівсолодкі.

  • Білі вина. Представлені сухими, напівсухими і напівсолодкими винами з України, Ізраїлю, Італії, Франції, Іспанії, Німеччини, Нової Зеландії, Аргентини, Чилі, ПАР, Австралії. 

  • Органічні та біодинамічні вина. Вироблені без використання пестицидів, гербіцидів, ГМО, з винограду, вирощеного на ґрунтах з  природнім мікрокліматом.

  • Помаранчеві вина. Торік ці оригінальні вина стали трендовим напоєм, проте в українських закладах вони поки рідкість. Ресторан Ян Амор дає можливість своїм клієнтам спробувати грузинське помаранчеве вино.

  • Кріплені та солодкі вина. Для цінителів десертних вин ресторан також має немалий вибір напоїв.

  • Ігристі вина. На Ваш вибір є сухе й напівсолодке, червоне та біле. Прохолодне вино із бульбашками відразу створює атмосферу свята. 

  • Безалкогольні вина. Якщо в силу певних обставин Ви не вживаєте алкоголь, але любите ароматне хороше вино, у Ян Аморі з цим немає проблем. Обирайте червоне чи біле вино, яке не п’янить. 

Гості закладу можуть замовити як пляшку вина, так і окремі позиції білих, червоних, помаранчевих та рожевих вин келихами. 

Бармени та офіціанти ресторану знають усе про тонкощі вибору правильного вина до страви і з радістю та майстерністю підберуть Вам ідеальну пляшку вина до вечері. 

Ян Амор – особливий ресторан в Тернополі

Окрім розкішної карти вин, заклад славиться своєю чудовою авторською кухнею, яка повністю відкрита. Тож кожен гість може вільно спостерігати як готуються смачні страви європейської кухні та відбірні морепродукти – ресторан Jan Amour, до речі, відомий запеченими устрицями. 

Щодо атмосфери, то Ян Амор – це те місце, куди хочеться повертатися знову і знову, адже тут неймовірно затишно, спокійно та гарно. Річниця, чи день народження, святковий вишуканий обід чи романтичне побачення – усе це обов’язково пройде ідеально, якщо відбуватиметься у Ян Аморі. 

Вишуканий та стильний дизайн, чудове обслуговування, талановиті кухарі – це все робить заклад справді особливим місцем для особливих людей.

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття