Ідеальний ресторан в Тернополі для романтичного вечора - Jan Amor

2019-05-26

Щоб приємно здивувати свою кохану людину та влаштувати їй незабутнє побачення, слід завітати у відомий ресторан в Тернополі Ян Амор. Це заклад, родзинкою якого є авторська кухня. Люди, які встигли відвідати інші ресторани Тернополя, можуть це підтвердити. В даному закладі працюють кваліфіковані кухарі, які готують кожну страву від щирого серця. Вони хочуть поділитись власним досвідом з кожним гостем, тому пропонують лише вишукану та оригінальну їжу. Незрівнянні смакові якості та сучасна подача – це суттєві переваги Jan Amor.

Чим відрізняються ресторани Тернополя від закладу Ян Амор?

vynoЗавітати в ресторан Ян Амор варто тому, що тут пропонується наступне:

  1. Авторська кухня. Меню ресторана настільки багате, що іноді буває важко прийняти правильне рішення. Щоб себе потішити морепродутками, можна замовити по-особливому приготовлені устриці, тигрові креветки. До речі, цей заклад одним із перших у Тернополі почав готувати морепродукти преміум класу. Крім цих смаколиків, пропонуються традиційні. Банош, м'ясо з овочами гриль, ніжне картопляне пюре прикрасять святковий стіл та сподобаються кожному.
  2. Сучасне оформлення страв. Важливим є не тільки смак страви, а й її зовнішній вигляд. Кухарі слідкують за кулінарною модою, тому пропонують лише сучасну подачу.
  3. Багата винна карта. Важко представити святкову подію без алкоголю. Він повинен бути якісним та приємним на смак. Ресторан європейської кухні пропонує винну карту. Вона включає різноманітні види та сорти вин, бренді, віскі і т.д. Важко знайти заклади Тернополя, де асортимент напоїв настільки великий.

Святкування весілля, заручин та інших романтичних подій

В цьому закладі проводяться святкування заручин, весілля. Просторий зал та сучасний інтер'єр сподобаються не лише закоханим, а й гостям. Святкування весілля тут незабутнє та феєричне. Зараз надзвичайно популярною є послуга під назвою кейтеринг. Ресторан Ян Амор готовий допомогти організувати виїзну церемонію.

А чому б не потішити свою другу половинку просто так? Як організувати помпезне романтичне побачення? Для цього варто забронювати столик в Jan Amor. А ще сюди можна завітати для того, щоб зробити своїй дівчині пропозицію. Персонал підтримає цю ідею та порадіє за закоханих. Друга половинка, в свою чергу, приємно здивується та відповість «ТАК»!

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття