Ідеальний дівич-вечір – це коктейльна вечірка з подругами в Пасаж Адлера 13!

2019-05-26

Хто сказав, що наречена повинна святкувати «дівішнік» вдома? Мережа ресторанів Файне Місто пропонує альтернативу нудному вечору – дівоча вечірка у Пасаж Адлера 13! Тут є усе, що потрібно для класного відпочинку: приємна атмосфера, привітне обслуговування, смачна кухня і розкішна коктейльна карта. У нас в барі найбільший асортимент алкогольних напоїв на будь-який смак та професійні бармени, які зроблять вечір незабутнім, та атмосфера, яка запам'ятається вам.

Святкувати дівич-вечір у Тернополі краще там, де знають усе про хороший відпочинок.

Бар Пасаж Адлера 13 – це ідеальне місце для Вашої передвесільної вечірки!

stakanЄ три складові, що гарантують дійсно приємний відпочинок:

✓ Смачний алкоголь і страви.

✓ Класна музика.

✓ Стильний дизайн та особлива атмосфера.

Пасаж – це саме той бар, який реалізує ці складові максимально вдало і приємно для Вас. Збирайте компанію з найкращих подруг, бронюйте завчасно столик, а про все інше потурбується наш привітний і гостинний персонал.

Сучасна барна культура, що представлена у Пасажі, неординарна, в ній немає банальності, але є смачні коктейлі. Тут трохи детальніше:

✓ Літні пропозиції – бульбашкові та освіжаючі напої.

✓ Безалкогольні позиції, але від того не менш смачні.

✓ Авторські коктейлі, які можна скуштувати тільки у Пасажі.

✓ Класичні коктейлі та світові бестселери. «Маргарита» чи «Дайкірі»? ми знаємо, Ви обожнюєте їх!

✓ Колекція міцних напоїв (джин, ром, віскі, бренді).

✓ Ігристі вина – бульбашковий п’янкий настрій гарантовано!

Мережа ресторанів Файне Місто акцентує Вашу увагу не тільки на алкоголі, але і на кухні Пасажу, адже хороша вечірка не обходиться без гідного кулінарного супроводу. Меню потішить Вас розмаїттям страв і закусок: мексиканська, американська, іспанська кухні додадуть Вашому вечору пікантного смаку!

Святкування дівич-вечору у Пасаж Адлера 13: вечірка у колі подруг ще ніколи не була такою запальною і шаленою!

Весілля у жодному разі не змінює доброї традиції збиратися з подругами за келихом п’янкого коктейлю. Тому запрошуємо відвідати оригінальні заклади Тернополя, де Ви зможете на мить забути про передвесільні клопоти і дійсно весело відпочити. Сім’я ресторанів Файного Міста завжди зберігає цінову рівновагу, тому можете бути спокійними: відпочинок буде не тільки смачним і приємним, але і доступним.

Пасаж – це особливий бар Тернополя, в якому зібрано велику колекцію оригінальних коктейлів. Наші бармени майстри своєї справи. Їх творчість високо оцінюється на конкурсах та змаганнях всеукраїнського рівня, тому Ви неодмінно маєте скуштувати авторські напої від файних профі. Бронюйте столики для своєї дівочої вечірки за телефоном: 067-131-33-03.

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття