Ідеальний розмір та смак в суші від YOUNG

2023-12-21

Суші - це одна з найпопулярніших страв на доставку, адже її ви можете замовити як без приводу, так і для різноманітних святкувань. Вона ідеально підходить для зустрічі з друзями, ситного обіднього перекусу, романтичної вечері на двох чи відзначення певного важливого івенту у вашому житті. Навіть коли хочеться посмакувати чимось поживним і корисним наодинці та релакснути після насиченого та продуктивного дня, варто замовити доставку суші. Словом, щоб ними поласувати не потрібно шукати якогось конкретного приводу, оскільки така страва японської кухні є універсальною. Вас теж цікавить доставка суші - ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, радимо ознайомитися з меню ЯНГ. У ньому представлені як страви порційно, так і набори для малої, середньої чи великої компанії.

 

Які варто замовити суші в Тернополі з ресторану східної кухні Young?

Якщо ви територіально знаходитесь у прилеглих селах чи місті Тернопіль, суші з ресторану YOUNG стануть прекрасним вибором. Замовте їх і ви відмінно проведете час у колі близьких чи наодинці, отримаєте насолоду від збалансованого обіду чи легкої та ситної вечері. Наш східний ресторан Тернополя Young пропонує обрати безліч варіацій суші. У меню включені як традиційні, так і авторські страви, розроблені нашими досвідченими кухарями. А це означає, що які б не були ваші індивідуальні смакові уподобання, у нас вдасться знайти ідеальний варіант. 

Нашими фаворитами вважаються:

  1. “Філадельфія”. Якщо ви бажаєте суші замовити традиційні, зверніть увагу саме на цю позицію. У нас вона представлена у трьох варіантах: з креветками, лососем і вугрем. Обирайте, що вам найбільше до вподоби, та замовляйте з доставкою по місту й околицях.
  2. “Дракони”. До вашої уваги “Золотий” і “Червоний Дракон”, які теж відносяться до традиційних ролів. Ми рекомендуємо саме ці замовити суші у Тернопіль і передмістя у тому випадку, якщо ваші близькі обожнюють традиційні смакові поєднання. Це той варіант, який не залишить байдужим жодного учасника застілля.
  3. “Сяке Теріякі”. Це наші авторські роли, які варто обрати у тому випадку, якщо вам хочеться посмакувати незвичайними поєднаннями. До їх складу входить слабосолене філе лосося, що ідеально гармонує з ніжною тигровою креветкою. Для досягнення вау-ефекту ми додаємо соус теріякі зі злегка солодкими нотками й ікру тобіко.
  4. “Спайсі Сяке”. Цінуєте у їжі пікантність - ми радимо обрати саме ці суші. Гостринки їм додає наш авторський соус спайсі, а відмінної особливості - маринований гарбуз і редька. Що стосується риби та морепродуктів, то для створення “Спайсі Сяке” ми застосовуємо слабосолений лосось і тигрову креветку. 
  5. “Ебі Харумакі”. Такі роли вважаються надзвичайно соковитими за рахунок додавання різних видів соусів. Ви отримаєте унікальні гастрономічні відчуття, скуштувавши ці суші, адже до їх складу входить наш авторський тартар з креветки й огірка. 

Це далеко не всі суші Янг, які ми пропонуємо. Щоб дізнатись про асортимент смаколиків більш детально, рекомендуємо переглянути меню на нашому сайті. До речі, ви можете замовити не тільки страви порційно, а й сети. У нас представлені різні варіанти та порції наборів, у тому числі величезні вагою аж 3 кг для масштабних посиденьок. Найкращі суші сети у Тернополі для будь-якого приводу шукайте в меню ЯНГ!

Читайте також: Смачні суші Янг на відстанні декількох кліків від тебе. Замовляй доставку

 

Якщо і замовити доставку їжі, то тільки з закладу Янг, де готуються не тільки найкращі суші!

Ми пропонуємо вашій увазі не тільки суші, а й безліч інших страв паназійської кухні. Скуштуйте в нас поживне перше, де переважають риба та морепродукти, автентичні салати й основні страви у східному стилі, а також апетитні закуски, такі як тартар, овочі темпура чи, до прикладу, брускети з креветкою і гострим перцем халапеньо. Бажаєте спробувати щось оригінальне - зверніть увагу на суші бургер у Тернополі з Янг. Така страва вас точно здивує як на смак, так і подачею. Словом, якщо плануєте здійснити замовлення їжі східної кухні, то найкращим рішенням стануть страви з ресторану ЯНГ! Щоб оформити доставку, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж переходьте на сайт у відповідний розділ. 

Наступна стаття >Наступна стаття