Ресторан Jan Amor - ідеальне місце для Вашого ідеального побачення

2019-07-16

Романтичний вечір у компанії з коханою людиною потребує бездоганної підготовки, але відтепер Ви можете не турбуватися про деталі і довірити своє особливе побачення Jan Amor Family Restaurant. Дійсно, ми позиціюємо себе як сімейний ресторан, але водночас наш заклад ідеально підходить для усамітнення з другою половинкою! 

Чи є такі ресторани Тернополя, де побачення стане незабутнім? Jan Amor до Ваших послуг!

jan amourГамірні та переповнені відвідувачами ресторани Тернополя не надто підходять для такої виняткової події, як романтичне побачення. Але саме у нашому закладі Ви зможете гарно провести час без метушні, сторонніх поглядів та надмірності. Чому Ян Амор:

  • Меню ресторану відрізняється своєю витонченістю та нетривіальністю, родзинкою якого є свіжі морепродукти преміум-класу. Ми пропонуємо авторську кухню з ноткою французького шику, якою можна насолодитися тільки у нас!

  • Розкішна винна карта — це візитівка нашого закладу. Ми зібрали для Вас чудову колекцію вин Старого і Нового світу, а обізнані офіціанти, що володіють мистецтвом вайнпейрінгу, допоможуть зробити блискучий вибір серед розмаїття асортименту вина.

  • Ян Амор Тернопіль цінує за його затишність, закритість від гучного і квапливого міста. У ресторані не так багато посадкових місць, адже для нас у пріоритеті комфорт наших гостей та їх спокійний неквапливий відпочинок. 

  • Елегантний інтер’єр, спокійна і приємна музика, красиві меблі та оздоба довкола якнайкраще налаштовують на романтичний лад. 

Сім’я ресторанів Файного Міста буде рада бачити Вас та Вашого обранця/обраницю у нашому ресторані високої кухні. Він розташований за адресою: вул. Олени Кульчицької, 1. Радимо завчасно бронювати столик, це можна зробити за телефоном: 067-450-77-11.

Jan Amor меню: чим потішити себе і кохану людину?

Ідеальне побачення передбачає не лише приємну розмову, ніжні погляди та легкі доторки, адже у цій справі смачна вечеря грає не менш важливу роль! У цьому Вам допоможе Jan Amor, меню якого вразить навіть самого вибагливого гурмана:

  • Атлантичні устриці, привезені зі самої Франції та Ірландії. Цей делікатес здавна вважається афродизіаком, тому неодмінно додасть Вашій трапезі звабливо-пікантної нотки. Ідеальним доповненням буде келих ігристого.

  • Хочете здивувати кохану людину? Ян Амор у м. Тернопіль, меню якого розміщено на сайті, допоможе у цьому! Замовте, наприклад, равіолі з лососем та червоною ікрою, філе міньйон з трюфельним пюре або салат з качиною грудкою та грейпфрутом.

  • Звісно, яке побачення можна уявити без десерту? Насолодіться ніжною панакотою з пюре маракуйї, вершково-карамельним естерхазі або іншими смаколиками, що для Вас приготують кращі кондитери міста.

Якщо Ви шукаєте особливий ресторан у Тернополі, де можна влаштувати незабутнє та казкове побачення, зверніть увагу на наш заклад! Будьте певні, ми потурбуємося про амурну атмосферу Вашого рандеву!

Наступна стаття >Наступна стаття