Хочеш чогось оригінального? Доставка такос, закусок, страв на компанію з Нонаме

2023-06-29

Якщо тобі вже дещо набридло постійно замовляти на доставку піцу, чудовою аналогією стануть страви мексиканської кухні. Їх по праву можна також назвати універсальними, так як вони є чудовим рішенням для вечірнього відпочинку у колі близьких чи святкування різноманітних подій у неформальній атмосфері. Так класно, що завжди є вибір, а коли він такий великий, то це ще більше розширює твої можливості та дає змогу постійно урізноманітнювати свій раціон. Для цього зверни увагу на наш драйв бар NONAME, де пропонується справжня мексиканська кухня. Поринь у атмосферу сонячної та запальної Мексики, що асоціюється з двайвовими танцями у ритмі маракасів, яскравими пончо та стильними сомбреро. 

 

Думаєш, що у нас можлива лише taco доставка - переглянь меню та переконайся в протилежному!

доставка їжі нонаме

У нас доволі затребуваною й актуальною послугою є доставка їжі з Noname, тому якщо ти прагнеш, щоб час пройшов незабутньо та закарбувався в твоїй пам'яті, радимо закуски замовити. Ми їх пропонуємо як порційно, так і сетами, останній варіант особливо зручний, коли плануються посиденьки середньою чи великою компанію. Зверни увагу на "Мікс пивних закусок", якщо ти і твої друзі полюбляють пінне, чи "М'ясний сет" для прихильників наїстись досхочу. Бажаєте ще більше наблизитись до кулінарних традицій Мексики - "Сет Амігос" і "Мексиканські закуски" вгамують ваші потреби!

Їжа з доставкою, а саме закуски можуть подаватися й порційно. Наші гості обожнюють наступні страви:

  • "Хрусткий мікс" для тих, хто полюбляє довго насолоджуватись смачними снеками до пива;
  • легендарні мексиканські чіпси начос, що створюють неповторний тандем із пікантним соусом гуакамоле чи сирним;
  • ніжні креветки, обсмажені в клярі з начос паніровки;
  • свіжий і ароматний тартар, що подається на хумусі, на основі телятини чи лосося;
  • курячі стріпси чи крильця, аби точно наїстись від душі;
  • "ELOTE", якщо ти фанатієш від солоденької та такої апетитної кукурудзи.

Звичайно, однією з найбільш затребуваних вважається саме taco доставка. Такос - це традиційні мексиканські закуски, в основу яких входить тортилья та розмаїття начинок. У нас представлені варіанти з куркою, креветками, тунцем, телятиною та іншими смачними доповненнями. Такі закуски до пива замовити ти можеш або ж просто для того, щоб ситно наїстись. 

Читайте також: Доставка піци, що стала легендарною у Тернополі - Паб Файне місто

 

Їжа з доставкою від НОНАМЕ прийде на поміч у різних моментах! 

Ми, бар Нонаме, переконані, що чим більший вибір страв - тим щоразу іншим буде твій настрій! Доставка закусок у Тернопіль і передмістя прийде тобі на допомогу, коли ти виснажився після обтяжливого дня чи просто не хочеш поратися на кухні. Крім цього, скористайся цією послугою у нас, якщо плануєш організувати веселощі з друзями чи романтичні посиденьки з другою половинкою. Святкуй свій день народження чи річницю весілля разом з екзотичними мексиканськими стравами. Зроби настрій собі та близьким, а для цього спробуй здійснити замовлення їжі в Тернопіль чи прилеглі села з доставкою від НОНАМЕ! 

Якщо ти хочеш замовити їжу у Тернополі, послуги кур'єра тобі обійдуться в 60 грн, а на околиці - 80 грн. Коли сума в чеку складає понад 2000 грн., доставка виконується безкоштовно. Замов закуски і інші концептуальні страви з мексиканським колоритом і відпочивай так, як цього душа забажає, ділися своїми емоціями з оточенням, пропонуй близьким оригінальну їжу! Для здійснення замовлення телефонуй нам по номеру 068-055-77-11 або ж завітай на сайт нашої Сім'ї та вперед за новими враженнями!

А коли не хочеться сидіти вдома і є можливість вийти прогулятись, завітай у Нонаме, ресторан, у якому ти подивишся на мексиканську культуру зовсім з іншої сторони. Бронюй столик по телефону чи на сайті, аби обрати найкомфортніше місце для двох чи величезної компанії! Святкуй, смакуй і мексиканську їжу куштуй, відпочивай і посміхайся, насолоджуючись життям, а СРФМ обов'язково зробить твій настрій ще позитивнішим з гастрономічної точки зору!

Наступна стаття >Наступна стаття