Гастротур у Тернополі зі Сім’єю ресторанів Файного Міста

2021-08-30

Подорож західними регіонами України неможливо уявити без відвідин Тернополю! Тут є безліч цікавих локацій для відпочинку різного формату. Якщо Вас цікавить гастротуризм, Файне знає, чим потішити спраглу до вражень душу гурмана!

На час пандемії є певні труднощі з мандрівками до інших країн. Однак, гастрономічний туризм в Україні невпинно розвивається, зокрема на Тернопільщині. Пропонуємо організувати відпустку таким чином, щоб неодмінно відвідати Тернопіль! Сім’я ресторанів Файного Міста потурбується про Ваше смачне дозвілля!

У місті Тернопіль куди піти, щоб смачно поїсти? Чекаємо на Вас у закладах Файного!

Наші заклади унікальні тим, що гідно презентують не лише українську, але й кухні інших країн світу! У місті Тернопіль куди піти, щоб було затишно, доступно та дуже смачно? У Файному завжди раді всім гостям. Скуштуйте наші найпопулярніші страви:

авторські бургери

  • Пасаж Адлера 13. Американські класичні та авторські бургери. Пікантний техаський, з індичкою/телятиною/курочкою/тунцем. Гастрономічний туризм до Америки можна здійснити й у нашому місті!
  • Ресторан паназійської кухні Young у м. Тернопіль пропонує авторські роли, яких в інших закладах не скуштувати! З копченим і смаженим лососем, тунцем, креветками, вугром абощо. Ми подбали й про тих, хто не їсть морепродукти, на fainemisto.com є овочевий рол з горіховим соусом. До речі, імбир подаємо нефарбованим, як і в Японії!
  • Вишукана європейська кухня від Jan Amor вмить відправить до узбережжя французької рив’єри! Рекомендуємо замовити свіжі та запечені устриці, а до них келих просеко чи брюту з нашої колекції! У м. Тернопіль де поїсти морепродуктів преміум-класу? Ян Амор готує найкращі страви!
  • Файне Місто Паб. Улюблена українська та європейська кухня. Панські деруни з курятини та свинини у соусі стали місцевими гастробестселерами!
  • Гастрономічні тури без Мексики важко уявити! Зазирніть до нашого Noname. Легендарні тако у кукурудзяних коржиках з рубленою телятиною і сиром, куркою, лососем. Також Нонаме клуб готує розкішні буріто! Це мексиканська “шаурма” з різними м’ясними та овочевими начинками, і гострими соусами!
  • Ресторан сучасної української кухні На Небі у м. Тернопіль готує на відкритому грилі прямо перед Вами шедевральні страви з м’яса, риби, овочів та коренеплодів! Стейки, медальйони, телячий язик, смажений на грилі сир камамбер, форель з морквяним пюре... Гастротуризм в Україні через заклади нашої мережі відкриє для Вас безліч нових смаків.
  • Клуб Файного Міста Тернопіль відомий своїми сніданками. Солоні, ситні сети та солодкі клубні сніданки насичують енергією та класним настроєм. Ситний англійський, гофри з лососем та куркою, вівсянка на кокосовому молоці та традиційні налисники зі сметаною — FaineMisto подбало про користь та незрівнянний смак Вашого ранку!

Завітайте до ресторанів або ж замовляйте доставку прямо до готелю чи у парк, ми нагодуємо Вас усюди!

Відомі заклади Тернополя, що очолює найкращий шеф-кухар міста. Ви ж знаєте, куди йти на трапезу?

Файні заклади Тернополя очолює відомий бренд-шеф Вадим Тимофеєв. Спробуйте його фірмові страви у ресторанах Нонаме, Ян Амор та Пасаж.

Гастротуризм Україна активно розвиває, чим приваблює туристів з усього світу. Класична українська кухня багатоманітна й колоритна, а інтерпретація інших кухонь вмілими руками нашої команди перетворюється на новий досвід навіть для затятих гурманів. Чекаємо на Вас!

Наступна стаття >Наступна стаття