Гастрокарта Тернополя: де смачно поїсти?

2021-09-24

Вперше у нашому місті та шукаєте ресторани Тернополя для пізнання місцевого колориту? Проживаєте в Тернополі давно та хочете пізнати його сучасну культуру, відвідавши тематичні заклади Тернополя? Ласкаво просимо до мережі Сім'я ресторанів Файного Міста!

Заклади Тернополя від Сім'ї ресторанів, в яких можна смачно поїсти

Заклади Тернополя він Сім'ї ресторанів Файного Міста

Сім'я ресторанів Файного Міста – унікальні концептуальні заклади Тернополя, розташовані в серці міста. Уже кілька років поспіль ми перебуваємо в топ закладів Тернополя завдяки тому, що саме наші найкращі ресторани Тернополя пропонують кожному тернополянину та гостеві міста насолодитися вишуканими та надзвичайно смачними витворами кулінарного мистецтва різних країн Світу в одному місці – такого різноманіття страв не пропонує жодне кафе в Тернополі!

  • Клуб Young Тернопіль – азійська кухня для справжніх поціновувачів східної культури: авторські сети суші, ролів, локшина, салати з креветками та лососем, бургери і десерти;
  • Ресторан На Небі Тернопіль – сучасна українська кухня, де точно варто спробувати відомі на весь Тернопіль кольорові варенички, зокрема червоні з індичкою та фуагра, зелені з творогом та жовті із картоплею, а також м’ясні та овочеві страви гриль для драйвового відпочинку на природі із друзями!
  • Бар Пасаж Адлера 13 – іспанська, мексиканська та американська кухня із широким різноманіттям найсмачніших американських бургерних сетів в Тернополі, сендвічів, кесадильїв та алкогольних авторських напоїв і коктейлів – голодним точно не залишиться ніхто!
  • Файне Місто паб – це українська та європейська кухня із закусками, салатами й гарячими стравами на будь-який смак та імпортним й українським пивом для справжніх поціновувачів цього напою. Обов’язково спробуйте панський дерун, про який ходять навіть легенди по Тернополю!
  • Клуб Файного міста Тернопіль – це неймовірно смачна італійська кухня, яка точно змусить Вас подумки переміститись до Риму: сніданки, пасти, тортеліні, брускети, сири, холодні та гарячі страви;
  • Нонаме клуб – широке меню мексиканської кухні та все, аби Ви влаштували запальну мексиканську вечірку вдома: супи, салати, закуски, тако, буріто, фахітас, енчілади та традиційні десерти;
  • Сімейний ресторан Jan Amor – вишукана авторська французька та європейська кухня з морепродуктами преміум-класу, розкішною винною картою, рибними делікатесами та свіжою й хрусткою випічкою!

Усі наші заклади Тернополя оформлені в тематичному стилі відповідної національної кухні та мають величезні й цікаві коктейльні карти, а сезонні меню та його регулярне оновлення різноманітними смаколиками точно переконають Вас відвідати нічні заклади Тернополя Сім’ї ресторанів!

Шукаєте в Тернополі де поїсти? - Сім'я ресторанів Файного міста запрошує вас на гастротур!

Завдяки Сім’ї ресторанів Ви раз та назавжди позбавитесь потреби думати над тим, Тернопіль де поїсти або Тернопіль куди піти – завітавши до нас всього один раз, Ви більше не зможете оминути наші ресторани Тернополя, оскільки поклик серця та шлунку буде вести саме до нас! А щоб збільшити Вашу мотивацію відвідати заклади Тернополя для відпочинку Сім’ї ресторанів якомога швидше, заохочуємо Вас спробувати фірмові страви бренд-шефа нашої мережі, Вадима Тимофєєва, який із легкістю задовольнить кулінарні смаки навіть найвибагливішого гурмана!

Сім’я ресторанів Файного Міста - ресторани Тернополя із приємною та невимушеною атмосферою, що варті Вашої уваги!

Наступна стаття >Наступна стаття