“Фуршет” та “шведський стіл”: яка різниця між цими кейтеринговими форматами?

2021-03-29

Кейтеринг набуває все більшої популярності серед тернополян, особливо виїзний на природі чи за містом. Організація заходів поза межами ресторанів і власної домівки приваблює більшим простором, можливостями урізноманітнити дозвілля та зробити відпочинок безтурботнішим. Сім’я ресторанів Файного Міста пропонує перекласти організаційні питання на нас, обирайте фуршет чи шведський стіл на своє свято!

Фуршетні столи на день народження чи шведський стіл: у чому різниця і що обрати?

Фуршет — це прийом гостей з трапезою, на якому багато мініатюрних страв на один-два укуси, та напоїв. Зазвичай традиційних столів і стільців на такому банкеті не передбачено, зате місце зберігається для вільного пересування і танців. Фуршетні столи на день народження чи інші свята сприяють невимушеній атмосфері. Метою фуршету є не ситне застілля, а приємне спілкування.

Фуршет у місті Тернопіль на своє свято обирає все більше містян, але ж є ще шведський стіл! Його також варто розглядати як альтернативу звичним ресторанним чи домашнім святкуванням. Усі блюда та напої виставляють одразу на стіл у великих ємностях, гості самі підходять і накладають собі у тарілку, що і у якій кількості хочуть. Фуршетні страви ідеально підходять для заходів невеликого формату, таких як презентації, семінари, бізнес-перемовини, або ж для затишних родинних свят з обмеженою кількістю запрошених. А от зі шведським столом можна розгулятися: весілля, ювілеї, різні святкування й зустрічі з багатьма учасниками.

Замовити фуршетні столи у місті Тернопіль за ціною, що не знищить весь бюджет, Ви завжди можете у нас. Ми допоможемо влаштувати класне свято! Головне, визначитися з форматом, бо ж вони дійсно дуже схожі між собою, однак, мають певні відмінності. Окрім вищезгаданих:

  • Шведський стіл передбачає до п’яти змін страв. Тут може бути і перше, і друге, салати та закуски, і десерт.
  • На фуршеті переважно легкі у форматі кейтеринг закуски. Невеликі порції з обмеженою кількістю страв.
  • На фуршеті гості їдять і спілкуються стоячи, а шведський стіл передбачає наявність облаштованої обідньої зони.

У будь-якому випадку, у мережі Файне Місто меню дозволяє влаштувати застілля до кожної події. Ви можете обрати вже готові позиції з різних закладів, або ж ми за Вашим бажанням сформуємо персональне меню.

Кейтеринг у м. Тернопіль від мережі ресторанів Файного Міста

Хочете влаштувати класне свято чи організувати захід на високому рівні без зайвої метушні? Наша команда допоможе із цим! Кейтеринг у м. Тернопіль від Faine Misto — це завжди професійний підхід, уважність до кожної деталі, оперативність та своєчасність.

Ми завчасно із Вами обговоримо формат, меню, кількість персоналу, що обслуговуватиме захід, з цього сформуємо кошторис. Будьте впевнені, конференція, річниця, хрестини чи фуршет на весілля з цінами від нашої мережі суттєво заощадять Ваш загальний бюджет. Ми завжди лояльні до своїх гостей!

За необхідності захід супроводжуватимуть наші кухарі, офіціанти та бармени. Тобто, ми можемо не тільки приготувати й привезти страви до потрібної локації, але ще й оформити все, обслуговувати гостей на Вашому святі. Банкет і фуршет з меню Файного приємно здивує кожного гостя, а невимушена атмосфера і смачне застілля залишать у пам’яті тільки найкращі спогади! Замовляйте кейтерінг за наступними номерами: 098-055-77-11 та 068-055-77-11.

Наступна стаття >Наступна стаття