Ресторан NA NEBI: фудпейрінг страв з грилю з ідеальним вином

2019-07-16

Як зробити свій день максимально вдалим та приємним? Завітати до ресторану НА НЕБІ! Тернопіль швидко полюбив цей заклад за його самобутню атмосферу, смачну кухню та бездоганний вайнпейрінг! Ти неодмінно маєш продегустувати наше меню та винну карту, тому бери друзів, кохану людину, рідних та приходь відпочивати до нас!

Ресторан НА НЕБІ: ідеальне місце для дегустації вина та смачної їжі!

na nebiКелих хорошого вина — це завжди доречна окраса будь-якої вечері, що додає не лише гарного настрою та робить трапезу невимушеною, але також добре впливає на здоров’я та нервову систему людини. Ресторан НА НЕБІ пропонує найкращі зразки вітчизняного та іноземного виробництва, окрім цього, ми знаємося на тонкощах фудпейрінгу. У нашій колекції є:

  • Вина Старого і Нового світу.

  • Біодинамічні, органічні вина.

  • Окрім класичних білих та червоних напоїв можна скуштувати помаранчеві вина. Наша винна карта є найбільшою на Західній Україні, тому тобі дійсно є чим насолодитися за вечерею!

  • Ігристе та шампанське. Легендарні зразки “Моет і Шандон” та “Вдовиця Кліко” — перлини нашої вайн-шафи!

  • Регіональні вина українського виробництва.

Наш ресторан у Тернополі відомий своїм професійним підходом до вибору вина, ми пропонуємо своїм гостям виключно довершені зразки високої якості. НА НЕБІ здивує тебе, будь певен!

Смачні та корисні страви на грилі від кухарів ресторану NA NEBI

Сучасні тернополяни просто обожнюють страви на грилі, адже вони зберігають усю соковитість, користь та особливий смак кожного інгредієнта, а ще мають просто незрівнянний аромат! До келиха вина неодмінно обери щось з нашого гриль-меню або поцікався порадою офіціанта, що знає напевно, яка страва гармонійно поєднуватиметься з тим чи іншим напоєм. Що пропонуємо замовити:

  • Фантастично смачні стейки — від яловичої вирізки та Рібай до свиного ошийка в ароматних травах. Звичайно, овочі-гриль дуже смачні та делікатні до фігури, але, погодься, немає нічого кращого і ситнішого за великий стейк зі хрумкою скоринкою та ніжним соковитим м’ясом усередині!

  • Різноманітні м’ясні страви, що гарно доповнюють овочі та пряні спеції. Медальйони з печеною паприкою та соусом зі зеленого перцю, томлені ребра поросяти у соусі барбекю з овочами-гриль, молода телятина на кістці з чебрецевим соусом та кабачком. Які ще ресторани Тернополя зможуть нагодувати тебе такими делікатесами? 

  • Смачні рибні позиції. Як щодо стейка сома у цитрусовій глазурі з печеними овочами? А може сьогодні скуштуєш фаршировану шпинатом та сиром скумбрію? Такої ніжної і легкої, але водночас ситної рибки, ти ще не їв!

Запрошуємо тебе на фудпейрінг-вечерю до нашого закладу, що розташований за адресою: вул. Олени Кульчицької, 2-А, тобі на шостий поверх! Радимо завчасно забронювати столик за телефоном: 068-211-77-11. Сім’я ресторанів Файного Міста гарантує: ти будеш на сьомому небі від гастрономічного задоволення!

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття