Food tour: все що вам потрібно знати про гастротуризм в Тернополі

2021-09-24

Гастротуризм сьогодні увірвався та міцно тримається в топ найкращих можливостей пізнати нову країну або місто шляхом відвідування закладів, що пропонують традиційні національні страви країни, місцезнаходження або ж іноземних держав. Якщо у вас з’явилась можливість завітати до Тернополя та Ви шукаєте найкращі заклади Тернополя, аби відчути на собі усі переваги, що дає гастрономічний туризм, тоді мережа Сім’я ресторанів Файного Міста вразить Вас по повній!

Гастротуризм до Тернополя неможливий без відвідування Сім’ї ресторанів!

ресторани Тернополя

Однак гастротуризм це більше ніж просто про відвідування ресторани Тернополя. Поняття «кулінарний туризм» було введено у 1998 році професором Люсі Лонг (Університет Боулінг Грін, штат Огайо, Сполучені Штати Америки), ідеєю якого є місцева їжа як засіб проникнення в культуру країни. Про гастротуризм Україна надзвичайно влучно висловлювався американський історик Ерік Вульф: «Гастрономічний туризм - пошук та насолода унікальною, незабутньою їжею як на другому кінці Землі, так і на сусідній вулиці». Таким чином, гастротуризм – це можливість отримати надзвичайно приємні враження від страв, водночас відкриваючи для себе нові дивовижні місця нашої планети.

Дослідити сучасні культурні традиції Тернополя та кулінарні тренди національних кухонь різних країн Світу допоможе кожному тернополянину та туристові Сім’я ресторанів Файного Міста. Наші ресторани Тернополя недарма входять до топ закладів Тернополя, оскільки ми пропонуємо таке різноманіття національних американських, мексиканських, іспанських, французьких, європейських, азійських, японських та українських страв, що нам позаздрить будь-хто! Із Сім’єю ресторанів у Вас раз та назавжди зникне питання Тернопіль куди піти або Тернопіль де поїсти – протягом щонайменше 7 наступних днів на Вас очікують справжні навколосвітні гастрономічні тури:

  • В клубі Young Тернопіль на вас очікують надзвичайно смачні традиційні страви японської та азійської кухні, в які Ви точно закохаєтесь: авторські сети суші, ролів, локшина, салати з креветками та лососем, бургери і десерти;
  • Ресторан На Небі Тернопіль вразить вас широким меню страв сучасної європейської та української кухні на будь-який смак: сніданки, гриль страви, соковиті гарячі страви, варенички та салати – усе, чого душа бажає!
  • Бар Пасаж Адлера 13 зробить усе можливе, аби іспанська, американська та мексиканська кухня, представлена сирними закусками, вишуканими салатами, кесадильями, чізкейками та шістнадцятьма бургерними сетами, стала Вашою улюбленою!
  • У Файне місто паб Ви знайдете все необхідне для проведення незабутнього вечора у гучній компанії друзів, насолоджуючись десятками холодних та пивних закусок, ніжними хачапурі, стравами на грилі та картопляними гарнірами;
  • Клуб Файного міста Тернопіль запрошує кожного відпочити у затишній та невимушеній атмосфері, занурившись у палітру ніжних смаків італійської кухні: сніданки, брускети, сири, тортеліні, пасти, приготовані за авторськими рецептами та десерти, від яких Ви будете на вершині гастрономічного задоволення!
  • Якщо Ви ніколи не куштували страви мексиканської кухні, то в Нонаме клуб Ви з легкістю зможете це надолужити: завітайте, аби насолодитись буріто, тако, пікантними закусками, фахітас, енчіладами та традиційними десертами у тематичному оформленні закладу, що повертає до часів захопливих битв на Дикому заході;
  • Завітавши лише один раз до сімейного ресторану Jan Amor та скуштувавши устриці, рибні делікатеси, хрустку випічку й інші страви французької та середземноморської кухні, Вам точно захочеться запросити сюди кохану людину на романтичну вечерю!

Сім’я ресторанів - заклади Тернополя, із якими легко подорожувати світом, не встаючи з-за столу!

Окрім сотень кулінарних шедеврів, наші заклади Тернополя можуть ще багато чим Вас вразити:

  • відповідне тематичне оформлення кожного ресторану, що дозволяє з головою зануритись в кулінарну культуру певної країни;
  • затишна та невимушена атмосфера: ми гарантуємо, що нічого Вас не відволікатиме від отримання гастрономічного задоволення!
  • зручне місце розташування в серці Тернополя – до нас легко дійти за покликом серця та шлунку або ж ароматами свіжої випічки!
  • використання лише свіжих продуктів та приготування всіх страв з любов’ю;

Сім’я ресторанів Файного Міста – це ресторани Тернополя, де працює віддана своїй справі відповідальна команда кухарів, адміністраторів та офіціантів, що створюватимуть Вам максимальний комфорт протягом усього перебування в наших закладах.

Гастрономічні тури в Тернополі не можуть обійтись без відвідування мережі Сім'я ресторанів Файного міста, тому що ми піклуємось про відпочинок кожного нашого відвідувача й сприяємо формуванню позитивного іміджу Тернополя як однієї зі столиць українського гастрономічного туризму!

Наступна стаття >Наступна стаття