Файний Клуб для файних людей - пориньте у дружню атмосферу

2019-05-26

Кожному потрібне таке місце, де можна чудово відпочити, забути про робочі та буденні клопоти. КЛУБ Файного є Вашою ідеальною «схованкою» від нудної буденщини – у нас завжди весело, затишно і привітно! Тут можна провести час із друзями, послухати виступи місцевих музичних гуртів, вболівати за улюблену спортивну команду, адже у залі є проектор. Також у КЛУБІ добре відпочивати усією сім’єю або усамітнено з коханою людиною. Кожна зона закладу адаптуються під Ваші персональні потреби – саме тому наше кафе-ресторан таке популярне серед тернополян.

Де смачно поїсти і добре провести дозвілля? КЛУБ Файного Міста завжди радо зустрічає гостей!

Наш заклад особливо обожнює молодь, адже тут весело, людно і гамірно. На першому поверсі розташований бар і проектор, про який ми вже згадували раніше – вболівайте за улюблену команду у колі своїх друзів! Другий поверх є лаундж-зоною з м’якими меблями, запашною кавою зі смаколиками. Це більш кулуарне і спокійне місце, де наші гості полюбляють вечеряти сім’єю або з коханою людиною. До речі, цей Файний заклад Тернополя також має вихід до тераси – як же чарівно тут відпочивати влітку і навесні!

А яке ж дозвілля без смачної їжі та напоїв? Меню КЛУБУ Файного Міста задовольняє потреби кожного гостя:

  • Італійська кухня (фетучіні з лососем, карбонара, тортеліні з різними доповненнями).
  • Клубні бургери, які місцеві просто обожнюють, вони стали своєрідною візитівкою закладу.
  • Сети на великі компанії (курячі, сирні, до пива, курча табака).
  • Страви-гриль (оригінальні ковбаски, курячі шашлички, свині стейки, медальйони, овочі-гриль для тих, хто слідкує за фігурою).
  • Вишукані десерти від майстерних кухарів.
  • Смачний алкоголь (авторське пиво і коктейлі, гарний вибір вина та міцних напоїв).

Faine Misto 2018 – це свято драйву, музики і друзів. А де можна так само добре провести час, як і на фестивалі? КЛУБ Файного Міста вже чекає на Вас!

Гості міста та місцеві жителі довіряють свій відпочинок нашому кафе. Тернопіль щедрий на різноманітні заклади, але саме КЛУБ відрізняється серед інших дружньою та привітною атмосферою. Ми цінуємо і поважаємо Ваш вибір, тому щоденно працюємо над покращенням сервісу та кухні – прагнути ідеалу так приємно, а надто коли тебе підтримує така кількість задоволених гостей!

Файне місто – це фестиваль, що згуртовує людей за інтересами, аналогічно і КЛУБ Файного: тут збираються компанії друзів, колеги, цілі родини і ті, кому хочеться поринути в атмосферу невичерпного задоволення. Ми раді Вам у нашому закладі, а також пропонуємо замовити страви на фестивальний іподром – відпочивайте смачно навіть за межами нашого ресторану!

Наступна стаття >Наступна стаття