Файний Фестиваль. Файна ресторація. Що ще файного у Тернополі?

2019-05-26

Добра слава про місто розповсюджується на усе: люди, архітектура, ландшафт, заклади харчування. Пивний ресторан Файне Місто не є виключенням, його обожнюють місцеві та подорожуючі з усієї країни за його невимушеність, атмосферність, нереально смачну кухню і відмінне пиво.

Паб Файне Місто: відпочинок, на який чекає на тебе

faineМи втілили у цьому закладі найголовніші фактори, що впливають на дійсно крутий і повноцінний відпочинок: приємна музика, привітне обслуговування, цікавий дизайн на межі минулого і майбутнього, і як вінець цього переліку – кухня. Тут трохи докладніше.

Файне Місто паб-меню особливе тим, що воно доступне кожному гостеві, ласує людям будь-якого віку і професії. Ми зібрали та адаптували українські страви під смакові вподобання наших відвідувачів, збільшили порції, зосередили свою увагу на якості і подачі. Паб Файного не використовує напівфабрикатів чи неперевірених продуктів – це властиво закладам усієї мережі. Меню Файне Місто пропонує:

  • оригінальні закуски до пива;
  • фірмові бургери;
  • поживні перші і другі страви;
  • гриль-меню;
  • великі сети на дружню компанію;
  • вишукані десерти.

У нас завжди великі порції і помірні ціни – навіть вдома не вдасться поїсти так дешево!

Алкоголь має пріоритетне значення для пабу, адже сюди в першу чергу приходять насолодитися смаком якісних і смачних напоїв. Свіже крафтове пиво, що є в нашому паб-меню, здивує навіть примхливих гурманів. Окрім колекції хмільного авторського пива, пропонуємо скуштувати фірмові наливки.

Фестиваль Файне місто 2018 та Сім‘я ресторанів Файного Міста розкриють колорит Тернополя

Сім’я ресторанів Файного Міста завжди піклується про Ваш затишок і комфортний відпочинок, для нас смачна їжа та якісний алкоголь – це непорушна святиня, яку ми опікуємо та поважаємо. Саме за це нас обожнюють тернополяни та гості з інших міст. Відвідуючи Faine Misto 2018, Ви неодмінно маєте зазирнути до нашого пабу, адже він втілює у собі найкращі традиції західної української гостинності та високого сервісу.

Раді також повідомити, що «Файне місто» – фестиваль, може сприяти нашому з Вами знайомству навіть дистанційно: пропонуємо скористатися послугою доставки прямо до фестивального іподрому. Вас приємно здивує розмаїття меню, швидкість транспортування страв та їх неперевершений смак. Усі подробиці можна отримати за телефоном 097-600-10-47 або на сайті у розділі доставки.

Чому файне місто Тернопіль таке привабливе для туристів? Бо тут завжди привітно, цікаво і дуже смачно!

Наступна стаття >Наступна стаття