Файне місто восени: неповторна атмосфера та затишок Клубу Файного!

2019-05-24

Тернополяни вже давно не бояться осені, їм не страшна меланхолія і смуток, адже осінь – то чарівна пора, а значить у мережі ресторанів Файне Місто настає новий сезон смаку та вражень! Запашний і духмяний аромат глінтвейну та неймовірно ніжний смак гарбуза – ми вирішили взяти від осені усе найкраще, щоб ви мали нагоду провести її смачно та затишно!

Для жителів та гостей Тернополя немає приводу просиджувати осінь у домашніх стінах, адже ресторан Файне Місто підготував надзвичайні страви та напої, які чудово смакують у гучній компанії друзів, у родинному колі чи навіть у романтичному усамітненню із коханою людиною. Осінь у Файному – це подія, що варта Вашої уваги!  

Клуб Файного: меню, що вражає!

SypchykСмачна їжа здатна якнайкраще передати любов та душевне тепло, а також покращити настрій навіть у найпохмуріший чи дощовий день. Паб Файне Місто та інші заклади мережі підготували для вас насправді незвичайне меню! Особливо приємними будуть посиденьки у Клубі Файного Міста, адже саме тут панує неповторна атмосфера та затишок, що не залишають байдужим.

Осіннє меню від Файного вразить вас смачнючими стравами та напоями, смакувати які хочеться знов і знов. Салат із печеним гарбузом, руколою та смаженим беконом – звучить пікантно чи не так? Ця страва надзвичайно поживна та має просто неймовірний аромат! Цікаве поєднання ніжного гарбуза та соковитого бекону доповнюється свіжим смаком руколи. Файне Місто – ресторан, що додає фарб кожній порі року, тому насолодіться цим розмаїттям вишуканих страв і ви! Осінь багата на гарбузи – це своєрідний символ дивовижного свята Хелловін. Гарбузові деруни з крем-сиром – це чудова святкова альтернатива картопляній страві, яка так добре відома кожному українцеві. Дерунці у поєднанні з ніжним соусом просто тануть у роті, кожен шматочок страви змушує вас забути про усі турботи та віддатися насолоді смаку! Також в осінньому меню на вас чекатиме теплий салат із лососем та овочами «Прованс», запашне курча табака для великої компанії, соковитий стейк «Рібай» із телятини, пряна масляна рибка-гриль та багато ще чого смачного! Завітавши до пабу (Тернопіль), клубу чи ресторану від сім’ї закладів харчування Файне Місто, ви неодмінно відчуєте тепло та затишок, ну а навіть сама дощова чи вітряна осінь не турбуватиме вас!

А що на десерт?

Клуб та Паб Файне Місто у Тернополі пропонують ласунам та любителям солоденького обов’язково почастуватися десертами, які наші вправні кухарі готують для вас із любов’ю. Медовик із гарбузовим кремом – це просто руйнація кулінарних стереотипів і обмежень! Дивувати та вражати – це наша парафія, на якій ми собаку (ой, гарбуза) з’їли! Ніжний солодкуватий крем насичує кожен прошарок торту «Медовик», який так добре знайомий нам ще з дитинства. Поєднання соковитого гарбуза та медового аромату додає цій осені нових обрисів.

А чим же запивати смачнючі десерти від Клубу Файне Місто? До Вашої уваги обліпихово-апельсиновий чай, глінтвейн, латте-попкорн та коктейль «Харвест» – ми відобразили в нашому меню кожну осінню ноту, яка насичує та наповнює Ваш день запальним і доброзичливим настроєм.  

Клуб Файне Місто: осінь стає теплішою та затишнішою у нас!

 

Приходьте святкувати осінь до нас! Сезонність прикрашає Тернопіль, а значить, ми маємо цим вигідно скористатися з користю для вас! У кожній страві, напої та усмішці офіціантів ми намагаємося відобразити для вас іншу сторону осені – приємну та атмосферну.

Зустрічайте смачну та веселу осінь у Клубі Файного Міста! 

Наступна стаття >Наступна стаття