Ексклюзивні морепродукти у ресторані Jan Amor

2019-08-22

Чому морепродукти такі популярні серед гурманів? Вони не лише мають особливий та неперевершений смак, але також надзвичайно корисні, але за умови, якщо свіжі та правильно приготовані. 

Насправді, не кожному кухарю до снаги приготувати їх таким чином, щоб збереглася вся користь і при цьому не змінилися смакові властивості продукту. Однак майстрам Ян Амор це легко вдається, а надто, коли під рукою морські делікатеси преміум-класу. Меню ресторану здивує найвибагливішого гурмана та досвідченого мандрівника, що відвідав безліч європейських країн. Наша кухня є авторською, але з легкими нотками Франції та Середземномор’я, тому нам є, чим здивувати Вас сьогодні.

Ресторан європейської кухні, в якому подають особливі страви з морепродуктів

ustryciНаш ресторан європейської кухні відомий своїм вишуканим авторським меню, в якому морепродуктам відведена чи не найголовніша роль. Чому варто скуштувати їх саме у нас? 

По-перше, ми не використовуємо напівфабрикатів та не заморожуємо продукти. По-друге, замовляємо їх у перевірених постачальників, що привозять усі інгредієнти в охолодженому вигляді. Наші кухарі працюють тільки зі свіжим та екологічно чистим продуктом! По-третє, команда Jan Amor Family Restaurant — це справжні професіонали, які знають усі тонкощі приготування таких страв, тому кожна позиція вражає своїм естетичним та кулінарним смаком. Що скуштувати:

  • Щупальце восьминога з цвітною капустою.

  • Філе тихоокеанського тунця з екзотичними фруктами.

  • Сет з морепродуктів — чудова ідея для вечері на двох за келихом ігристого.

  • Атлантичні устриці, вирощені у Франції та Ірландії — Fine de Clair, Perle Blanche, Saint Patrick. Такі свіжі і смачні устриці Тернопіль може скуштувати тільки у нас!

  • Лосось із морквяно-арахісовим пюре.

  • Чаудер — вершковий суп з морепродуктами.

  • Хвости тигрових креветок Катаіфі.

Наш ресторан з відкритою кухнею, тому Ви можете споглядати за процесом приготування страв. Шоу-кітчен — це дійсно вражаюче та захопливе видовище! 

Jan Amor — ресторан у м. Тернопіль, в якому вино та їжа складають ідеальний тандем

Наші офіціанти володіють мистецтвом вайнпейрингу, тому зможуть підібрати до Вашого обіду чи вечері пляшку бездоганного напою, що гармонійно поєднуватиметься з їжею. Це особливий ресторан у м. Тернопіль, адже тут цінується хороше вино і вишукана кухня, тому враження від трапези завжди незабутні та фантастичні.

Вас приємно здивує не лише Ян Амор меню, але і винна шафа закладу. Ми зібрали для Вас найкращі зразки вин Старого і Нового світу, в колекції також є популярні зараз біодинамічні, органічні та помаранчеві вина. 

“Файні” ресторани Тернополя турбуються про затишну та спокійну атмосферу для Вашого відпочинку, наш Ян Амор не виняток. Тут можна чудово провести час із коханою людиною та у родинному колі, а смачна європейська кухня тільки сприяє повноцінному та розміреному відпочинку.

Наступна стаття >Наступна стаття