Ексклюзивні коктейлі в Тернополі від Клубу «Файного міста»

2019-05-24

Клуб «Файного міста» – один з найпопулярніших закладів відпочинку молоді у Тернополі. Ми створили затишний та атмосферний простір з широким вибором можливостей для сучасних розваг, різноплановим меню та винною картою. Тут працюють кваліфіковані кухарі, які володіють секретами приготування вишуканих страв європейської кухні, уважні та доброзичливі офіціанти. Бармени Клубу «Файного міста» запропонують вам алкогольні та тонізуючі напої на будь-який смак. Широкий вибір оригінальних коктейлів відзначають усі клієнти нашого закладу. Кожен з рецептів ідеально збалансований та вражає унікальними поєднаннями смаків. Ми переконані, що уміння змішувати коктейлі – дивовижний баланс між наукою та мистецтвом. Тому, у Клубі від «Файного міста» працюють висококваліфіковані бармени, що знаються на усіх тонкощах приготування міксів з спиртних напоїв. Адже, дуже важливо насолодитися сміливими поєднаннями напоїв, весело відпочити у колі друзів без найменших побоювань прокинутися наступного ранку з головним болем та неприємними спогадами про вечірку.

Клуб "Файного Міста" історія винаходу коктейлів

Існує кілька версій появи цього терміну та винаходу міксів з різних напоїв. Традиція розбавляти вино водою з’явилася ще в часи Стародавньої Греції. Проте, змішувати різні спиртні напої почали приблизно 300-200 років тому. Одна з найцікавіших та найвеселіших версій виникнення коктейлів у сучасному вигляді пов’язана з історією кохання. Приблизно в 70-х роках XVIII століття відбулося пограбування складу одного з барів на околиці Нью-Йорку. Разом з продуктами та напоями крадії забрали улюбленого півня господаря. Птах був визнаним у всьому місті непереможним чемпіоном півнячих боїв. Господар не зміг змиритися з втратою свого улюбленця та оголосив за нього нагороду. Чоловік пообіцяв – людина, що знайде та поверне півня, одружиться на його доньці Бессі. Варто зазначити, що дівчина була досить миловидою та єдиною дитиною господаря бару, тобто, багатою спадкоємицею. Інтрига загострювалася тим, що Бессі уже зустрічалася з молодим офіцером. Про це знали усі, але батько не погоджувався віддавати доньку за бідного молодика. Оголошена винагорода могла стати єдиною можливістю для закоханих. Це зрозуміли і грабіжники. Вони зв’язалися з офіцером та запропонували йому викупити птаха. Про розмір оплати історія замовчує, проте, достеменно відомо, що гроші збирали усі друзі хлопця з військової частини. Настав день, коли офіцер прийшов до бару та у присутності постійних клієнтів вручив майбутньому тестю цілого та неушкодженого півня. Бессі в той час стояла за барною стійкою. Бідолашна дівчина страшенно хвилювалася, адже у цю мить вирішувалася її доля. Бессі добряче наплутала з бокалами та подала клієнтам абсолютно незрозумілі суміші з різних напоїв. Проте, задоволені чудовою історією гості були задоволені і з радістю випили за молодят. Господар проголосив тост «За півнячий хвіст», що в англійській транскрипції звучить як «кок-тейл». Кажуть, що відтоді цей бар почав пропонувати гостям нестандартні мікси з різних напоїв і став одним з найпопулярніших закладів у Нью-Йорку.

Сучасні коктейлі – досвід багатьох поколінь та тривалого пошуку ідеальних поєднань пропонує Клуб "Файного Міста"

Будь-хто може перемішати у бокалі різні спиртні напої, соки чи сиропи. Проте, далеко не всі варіанти сумішей будуть смачними. Не маючи глибоких знань про принципи поєднання різних напоїв, ви ризикуєте завдати серйозну шкоду своєму здоров’ю. Тому, у Клубі «Файного міста» працюють лише кваліфіковані бармени. Вони володіють глибокими знаннями про властивості кожного напою, принципами поєднань в залежності від міцності та смаку. Експерименти та пошук нових оригінальних рецептів продовжуються постійно. Перша книга, присвячена коктейлям, була написана ще в 1862 році відомим американським барменом Джері Томасом. З того часу було винайдено безліч чудових та популярних рецептів. Проте, вивчення головних принципів змішування напоїв, уже відомих людству напрямів та різновидів коктейлів є обов’язковим для кожного професійного бармена. Деякі рецепти з’являлися випадково або через особливі обставини. Досить цікава історія виникнення шотів – коктейлів, що подаються у невеликій кількості, яку можна випити одним ковтком. Сьогодні клієнти Клубу «Файного міста» можуть насолодитися чудовими та цікавими варіаціями, винайденими та випробуваними не одним поколінням барменів. Майже всі шоти мають у складі солодкі лікери. Багатошаровість цих коктейлів також важлива. Адже, естетика надзвичайно важлива. Мало кому відомо, що шоти виникли в результаті Сухого Закону в США (1920-1933 роки). В той час в країні виготовлення та продаж спиртного в барах та ресторанах був під суворою забороною. Проте, винахідливі підприємці знаходили можливість обійти закон та задовольнити попит. Контрабанда та підпільна торгівля спиртними напоями процвітала. Шот-коктейлі стали одним зі способів приховати гидкий смак спиртних напоїв низького ґатунку. До віскі чи рому додавалися сиропи. Це значно покращувало смак напою.

Клуб Сім'ї ресторанів "Файне Місто" здивує відвідувачів різноманіттям шотів та коктейлів

Часи заборон давно минули. Клуб сім’ї ресторанів «Файне місто» у Тернополі пропонує своїм гостям якісні та цілком легальні спиртні напої, виготовлені всесвітньо відомим брендами. В нашому меню представлені популярні коктейлі та оригінальні авторські рецепти. Кожен зможе вибрати чудові варіанти, здатні максимально вдовольнити будь-які уподобання. Ми постійно оновлюємо меню Клубу «Файного міста». Наші бармени не обмежуються копіюванням відомих рецептів. Вони шукають власні поєднання і створюють унікальні коктейлі. Обов’язково завітайте до нас та скуштуєте найцікавіші новинки. Наш Клуб – найпопулярніший молодіжний заклад Тернополя. Тому, є сенс забронювати столик заздалегідь. Скористайтеся можливістю зробити замовлення в режимі онлайн на нашому сайті. Чекаємо на вас з нетерпінням та гарантуємо приємний відпочинок у найкращому Клубі Тернополя.

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття