Ексклюзивні коктейлі з Пасажу Адлера - відчуй дух регіонів України та віднайди свій смак

2024-06-26

Напевно кожен знає, що барна культура Тернополя починається з Пасажу Адлера. А якщо ви досі не в курсі, де можна спробувати смачні коктейлі за оригінальними рецептурами, то ми чекаємо в гості саме вас. Ви поринете у світ неймовірної атмосфери та спробуєте новинки першими, адже бар Пасаж Адлера підготував для відвідувачів унікальні авторські напої. Візит до Файного закладу додасть яскравих фарб у звичний день й наповнить його емоціями. 

 

Алкогольні коктейлі з Пасажу Адлера: новинки, які неодмінно варто спробувати!

Коктейлі алкогольні та не тільки представлені у нашому закладі в неймовірній кількості, тому кожен знайде собі напій до смаку. Насичені, ароматні, багаті на смак, естетичні та дійсно оригінальні – у Пасажі готують для вас лише найкраще, адже наші коктейлі є втіленням чогось символічного та особливого. Ось, наприклад, як нове концептуальне меню Пасаж Адлера у Тернополі під назвою Ukraine. Кожен напій отримав назву певного регіону не просто так – тож пропонуємо з ними детальніше ознайомитись.

замовити коктейлі пасаж адлера

Алкогольні коктейлі з меню Ukraine від Пасажу Адлера:

  • Галичина. Коктейль на основі малинової горілки та свіжої ягоди здивує вас насиченим смаком з солодкими нотками тільки-но зірваної малини. Ароматний ансамбль кропиви й щавлю заворожує з першого ж ковтка. Свіжості та легкості додає лимон, балансуючи смакові відтінки напою. Якщо ви полюбляєте ненав'язливі та ягідні коктейлі, цей варіант для вас.
  • Закарпаття. Пориньте у магічну атмосферу закарпатського регіону разом з унікальним коктейлем, який відображає у своєму смаку мальовничу природу й колоритність Закарпаття. Напій створений на основі горілки, витриманої в бочці, а глибину смаку надає кордіал з чебрецем, квіти бузини, орхідея, м'ята та апельсиновий лікер. Якщо вам подобаються цікаві поєднання смаків, ви можете замовити їжу та цей коктейль у нашому закладі.
  • Таврія. Хочеться тепла та ностальгічних відчуттів біля сонячного берега? Тоді варто спробувати коктейль на основі ванільної горілки, цитрусового лікеру, липи, ромашки та інших дбайливо підібраних інгредієнтів, які ідеально комбінуються в одній склянці. Pasazh Adlera точно здивує тих, хто любить експериментальні смаки!
  • Запорожжя. Смілий Козацький дух ми спробували передати у цьому коктейлі, змішавши житній віскі, горіховий лікер, мед з акації та пікантний тандем м'яти з імбиром. Цей невимушений післясмак є дійсно незабутнім, тому для тих, хто надає перевагу міцним та п'янким напоям, Запорожжя – топова рекомендація від Пасажу Адлера.
  • Поділля. А як щодо традиційних українських смаків? Кукурудзяний віскі відмінно балансує з журавлиною, свіжими та кислими яблуками. Передати всю глибину гастрономічних відчуттів просто неможливо – тому якщо полюбляєте пікантні ноти з терпким післясмаком, спробуйте напій Поділля.
  • Буковина. Бурбон, який витримували на білих грибах, соковита груша, абрикосовий лікер, відтінки мескаля – хіба може бути щось смачніше? Крім того, напій доповнений димковим ароматом. Він ідеально поєднується з легкими закусками та салатами, і саме така їжа в Тернополі представлена у нашому меню. 
  • Донбас. Вся суть індустріального краю в одному напою. В ньому поєднується насичений смак темного рома та свіжого буряка. Мед вносить солодкість, а пиво – унікальний контраст. Смакові відчуття досить глибокі, тому такий алкогольний коктейль сподобається навіть мужнім чоловікам. 
  • Полісся. Свіжий, незвичайний та незабутній – так, це коктейль Полісся. Піско, газований березовий сік та яблучний лікер ніби переплітаються в одне ціле й дарують вам несамовиту насолоду. Кислинку додає кордіал з шипшини, а кокосова вода вносить трохи ніжності у напій. 
  • Слобожанщина. Багаті смаки не залишать вас байдужими, адже Пасаж Адлера 13 – майстер оригінальності та авторських рецептів. Коктейль дуже м'який на смак, адже зроблений з золотого рому та горілки, яка була попередньо вимочена на гречці. Також до напою додається трав'яний лікер, мед, лимон і солодкий херес. Спробуйте обов'язково – гармонійний смаковий тандем точно здивує!
  • Сіверщина. Любителі спокійних, свіжих та легких на смак коктейлів неодмінно повинні спробувати цей алкогольний напій. Унікальне поєднання пряного рому з кукурудзяно-полуничним сиропом перенесе вас думками у найкращі літні дні. Балансу у відчуттях допомагають досягти такі інгредієнти: кокосовий лікер, лимон, ваніль.
  • Волинь. Складові коктейлю: ягідний джин, апельсиновий аперитив, червоний портвейн, лимон та ожина. А особливого українського колориту додають ягоди свіжої калини. До цього коктейлю ви також можете замовити їжу в Тернополі від Пасажу Адлеру, щоб зробити свій день особливим.
  • Причорномор'я. Ви перенесетесь думками у безкрайні баштанові поля, коли спробуєте цей напій. В основі коктейлю цитрусова горілка та білий вермут, настояний на листі норі. Розбавляє смак солодка диня й свіжий огірок, а на гарнір – кавунна ікра. Коктейль добре освіжає, тому підійде для спекотних днів.

замовити коктейлі тернопіль

Не коктейлями єдиними! У нас ви також можете замовити бургери, закуски, салати, супчики, основні страви та десерти. Ми докладемо максимум зусиль, щоб ваша зустріч з друзями, романтичне побачення чи просто вечір на самоті з думками пройшли незабутньо, смачно й колоритно.

Читайте також: Ми не гарантуємо, що бургер з Пасажу Адлера вирішить ваші проблеми, проте настрій підніме точно!

 

А якщо зголодніли, не забудьте замовити їжу в Тернополі від Пасаж Адлера!

Щоб насолодитись теплими днями за коктейлями на терасі Пасажу Адлера привід не потрібен – просто бронюйте столик і кличте друзів на ланч чи вечерю. Атмосфера концептуального закладу та високий рівень обслуговування закохають вас у себе, тому ви захочете повертатись до нас знову і знову. 

Доставка їжі з Пасажу Адлера теж доступна, тому якщо хочете бургер замовити, смачний боул, цезар, сети на компанію та інші оригінальні страви з меню – скористайтесь додатком або оформіть замовлення на сайті чи за телефоном.

Відкривайте перед собою нові смаки разом з нами!

Наступна стаття >Наступна стаття