Еклери як ідея незвичайного подарунка на будь-яке свято

2021-07-30

Важко не погодитись, що одними з універсальних і найбільш вдалих та смачних подарунків, які сподобаються майже кожному, є кондитерські вироби, зокрема, еклери.

Сім’я ресторанів Файного міста – найкраще місце, аби еклери купити в Тернополі

Еклери – це один із найбільш відомих французьких десертів, що являє собою заварне тістечко з кремом або фруктовою начинкою всередині, має видовжену форму та политий зазвичай шоколадною або цукровою глазур’ю. Історія виникнення еклери із заварним кремом бере свій початок в 1554 році, коли французький кухар Пантереллі «відкрив» заварне тісто, рецепт якого пізніше вдосконалив французький кулінар Марі-Антуану Карем. За різними історичними даними, еклер у сучасному вигляді був вперше приготований саме Каремом до 1850 р., а його перший англомовний рецепт був опублікований лише у 1884 році в «Boston Cooking School Cook Book». Протягом другої половини 19 століття ідеальні еклери стрімко ширились Європою й Північною Америкою, а у Російській імперії та на українських землях вони стали популярними лише на початку 20 століття із поширенням моди на все французьке та західноєвропейський стиль життя.еклери купити

Файна пекарня пропонує кожному тернополянину та гостеві нашого міста надзвичайно смачні еклери купити та легко відкрити для себе таку частинку десертної історії Франції. Наша кондитерська за довгий час роботи сформувала унікальне найбільше в Тернополі меню, де представлені еклери з різними начинками – Ви їх можете замовити коробками по шість одиниць мінімальним замовленням від трьох коробок за 1-2 доби до бажаного часу отримання:

  • класичний заварний крем та шоколад;
  • лимонний;
  • фісташковий;
  • банан-карамель;
  • чорничний;
  • снікерс;
  • асорті або улюблений смак на Ваш вибір.

Вирішивши будь-які кондитерські вироби або еклери купити у Сім’я ресторанів Файного міста, Ви можете бути впевнені у їх свіжості та якості, оскільки наші еклери з заварним кремом стали справжнім символом впізнаваності Файна пекарня серед тернополян завдяки:

  • привабливому зовнішньому вигляду – достатньо важко втриматись від того, аби скуштувати щойно спечені ідеальні еклери з горнятком ароматної кави;
  • різноманіттю солодких та натуральних начинок, якими завжди у великій кількості наповнені усі без винятку еклери;
  • демократичній еклери ціна, доступній кожному;
  • справжній можливості відчути хоч недовготривалу, але райську насолоду.

Наша кондитерська Тернопіль зробить Ваше свято смачним та приємним!

Кондитерська Тернопіль від Сім’я ресторанів Файного міста - це невіддільний елемент для реалізації нашого прагнення запропонувати кожному мешканцю Тернополя якомога ширше різноманіття страв в серці міста. Файна пекарня особлива тим, що пропонує:

  • солодкі та смачні кондитерські вироби із витонченим дизайном на будь-який смак: еклери на замовлення, макарони, цукерки ручної роботи та торти.
  • кондитерські вироби для будь-якої святкової події: дня народження, річниці весілля, дівич-вечора, хрестин тощо, що стануть чудовим подарунком імениннику.
  • свіжий та духмяний хліб за авторськими рецептами власного виробництва, який випікаємо щоденного зранку: бездріжджовий хліб на заквасці; класичні багети з маком, кунжутом, вівсянкою або цибулевий із солодом; турецькі бублики з кунжутом або маком; круасани; десертний франжипан; сендвічі; булочки до борщу або супу.

Кондитерська Тернопіль від Сім’ї ресторанів – еклери на замовлення, що принесуть незабутні враження та насолоду!

Наступна стаття >Наступна стаття