Дозволь собі маленьку насолоду з десертами від ЯНГ

2023-05-31

Іноді виникають ситуації, коли не просто бажано, а необхідно потішити себе та близьких десертами. Вони піднімають настрій і чудово доповнюють як буденний, так і святковий стіл. Щоб здивувати себе та рідних людей не тільки смачними, але й цікавими смаколиками, ми, СРФМ, рекомендуємо вам замовити десерти, що пропонує ресторан східної кухні Янг. У нашому меню представлено безліч оригінальних позицій, які задовольнять потреби навіть найвибагливіших ласунів. А якщо ви бажаєте залишитися вдома чи через брак часу не маєте змоги завітати у Young party restaurant, тоді найбільш правильним рішенням стане доставка десертів. Завдяки даній послузі, вам вдасться побалувати себе та близьких смачненьким солоденьким, де б ви не були.

 

Найсмачніші десерти у Тернополі, виконані у східному стилі, пропонує скуштувати ресторан Янг!

Ми пропонуємо вашій увазі різноманітні десерти, всі вони мають характерні східній кухні смакові властивості, тому їх ви неодмінно оціните, якщо є прихильником паназійських страв. Провідні позиції у нас займають такі солодощі:

  1. Кокосовий "Наполеон". Це, на перший погляд, традиційний десерт, що готується на основі листкового тіста, проте саме кокосовий крем і ексклюзивні чіпси з кокосу роблять його оригінальним.
  2. Фруктовий мікс. Він включає корисні та свіженькі фрукти, ягоди. Дана позиція підійде у тому випадку, якщо ви ведете здоровий спосіб життя. У десерті немає нічого зайвого, лише свіжий ананас, маракуйя, виноград, сливи, полуниця, ківі та кумкват.
  3. Чізкейк "Кіото з фісташкою". У цьому смаколику є все, що потрібно для тих, хто обожнює не приторне солодке. Баскський чізкейк подається з повітряним і таким ніжним фісташковим праліне, створюючи особливий тандем.
  4. Панакота з пюре маракуйї. Вишуканий десерт у східному стилі, де панакота на основі чаю ройбуш чудово гармонує з пюре та желе із маракуйї, свіжими фруктами та цукровою крихтою.
  5. Моті. Це традиційний японський смаколик, що готується на основі рисового тіста. Тістечка моті у нас пропонуються з різними начинками, у тім числі з ніжним морозивом. У такому тандемі десерт чудово смакує у спекотні дні. У нас японське тістечко моті може бути начинене ананасом і чилі для любителів гостринки і чогось нестандартного, манго чи фісташкою для прихильників класичних смаків.

Спробуйте замовити тістечка у східному стилі саме у нас і ви неодмінно переконаєтесь у тому, наскільки вони особливі. Зверніть увагу на апетитні моті, адже навіть схожих десертів немає в жодній кухні світу, насолодіться їхнім ексклюзивним смаком і незвичайним оформленням у вигляді цікавої кульки, яку так і хочеться розрізати і глянути, що всередині.

Читайте також: Підсолодіть життя з кондитерською Файного міста

 

Знаходитесь у передмісті чи місті Тернопіль - доставка їжі з Янг зробить ваш день особливим!

Якщо вас справді цікавлять нестандартні, проте надзвичайно смачні десерти у Тернополі, ми радимо обрати саме смаколики з ресторану Янг. Немає часу чи можливості відвідати наш заклад - не проблема, оскільки у нас можлива доставка улюблених солодощів. Вона актуальна для всіх, адже ми возимо страви в межах не лише міста, а й околиць. Це чудова нагода залишитися вдома, в гостях, підготувати приємний романтичний сюрприз чи провести час на свіжому повітрі - наша Сім'я ресторанів Файного Міста піклується про кожного з вас, де б ви не були та що б не робили. 

Якщо у вас викликала неабиякий інтерес у східному стилі їжа - доставка і інших страв у нас виконується. Замовте традиційні чи авторські суші порційно чи сети на компанію, поласуйте вишуканими закусками, побалуйте себе першим і основою - ці та інші позиції представлені у нашому меню. 

Щоб замовити їжу у Тернопіль чи передмістя, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж виконуйте цю дію онлайн на сайті fainemisto.com. Найкраща у паназійському стилі їжа у Тернополі - це однозначно про заклад Янг!

Наступна стаття >Наступна стаття