Доставка їжі від бару Пасаж Адлера 13: скуштуйте смачнючі бургери вдома!

2019-05-25

Сучасний темп життя змушує нас постійно знаходитися в русі та нескінченних клопотах. Але як кажуть: «війна війною, а обід за розкладом». Та як знайти час і сили на приготування страв, якщо постійно у турботах або друзі раптово завітали у гості? Доставка їжі від ресторанів Файне Місто блискавично вирішує цю проблему! Тепер Вам не потрібно навіть виходити з дому або покидати робоче місце, щоб смачно і поживно пообідати. Ба, навіть необов’язково відвідувати Пасаж: доставка їжі працює швидко і без зайвих для Вас турбот.

 

Пасаж Адлера 13: тепер смачно поїсти можна і вдома!

Доставка їжіРаніше наша мережа пропонувала доставку страв виключно у КЛУБІ та ПАБІ Файного, але наші гості постійно просили нас розширити цю опцію на інші заклади fainemisto. Ваше прохання для нас закон, тому тепер поїсти смачнючі фірмові бургери бару Пасаж Адлера можна не покидаючи роботи або рідної домівки.

Доставка їжі Файне Місто: у чому переваги?

  • Великий асортимент страв та напоїв, що зазначені у меню можна замовити додому. Вас ніхто не обмежує у своєму виборі – такий собі ресторан високої кухні у власній вітальні.
  • Смак, якість та аромат наших страв просто приголомшливі! Доставка їжі в Пасаж Адлера здійснюється з урахуванням усіх особливостей та вимог. Процес приготування та якість самих продуктів теж знаходиться на високому рівні. Не важливо де Ви їсте наші бургери, салати або брускети – смак та якість завжди будуть найкращими.
  • Доставка Файне Місто – це передусім смачно, безпечно і зручно. Вам не потрібно покидати домівки або офісу, очікувати на своє замовлення і перебувати у гомінкому середовищі ресторану. Ваша кухня або вітальня – то найкраще місце для трапези, а наша команда вже потурбується про кулінарні складові цього дійства.

Також може бути цікаво: Доставка бургерів від Faine Misto особливо актуальна для брутальних та впевнених в собі особистостей

 

Мережа ресторанів Файного Міста запрошує поласувати своїми стравами прямо у себе вдома чи на роботі!

 

На сайті fainemisto.com або за телефоном можна замовити будь-яку страву з меню Пасаж Адлера у м. Тернопіль. Якщо вартість Вашого замовлення перевищуватиме 400 грн. – ми з радістю оплатимо доставку їжі за Вас! Розмір оплати замовлення, що складає менше зазначеної суми – 30 грн.

Потіште себе гарячими та ароматними стравами, що так старанно готує для Вас сім'я ресторанів Файне Місто! Смачнющі та поживні обіди закладу Пасаж Адлера 13 тепер можуть телепортуватися прямісінько на Ваш стіл! Медальйони зі свинної вирізки з картопляним пюре; теплий м’ясний салат зі свіжими помідорами, огірками, свининкою та картоплею; неймовірно ніжний сирний суп із пармезаном та дорблю – хочеться скоштувати кожну позицію з меню, такі вже вони смачні! Особливою популярністю користується наше гриль-меню та бургери, про які місцеві вже складають легенди.

Доставка їжі в м. Тернопіль працює блискавично: зараз наші страви на кухні Пасаж Адлера 13 і через мить на Вашому столі! Будьте певні – такої смакоти Ви ще не коштували ніколи, якщо не відвідували заклади мережі Файне Місто, звісно. Налаштуйтеся на поживну трапезу – ми вже веземо Ваш обід!

Наступна стаття >Наступна стаття