Доставка їжі з Файного - що замовити на велику компанію?

2024-06-19

Святкування великою компанією – це душевна атмосфера, безліч вражень та цікавих моментів. Щоб провести гарно час в колі друзів і рідних, слід подбати про сет закусок. Не варто витрачати час на самостійне приготування страв, оскільки набагато простіше організовувати спільні посиденьки, коли з вами доставка «Файне Місто». Ми підготували для вас корисні рекомендації щодо вибору закусок для великої компанії.

 

Сети на компанію в Тернополі. Файні рекомендації для ваших чудових посиденьок

Ви плануєте святкувати день народження, випускний або просто хочете відпочити в улюбленій компанії? Тоді перше, що потрібно зробити, – це замовити їжу в Тернополі. Ніякий фаст-фуд чи банальні страви не зрівняються з тими закусками, які пропонує сім'я ресторанів «Файного міста». Тож до вашої уваги наші рекомендації:

  1. Панський гриль-сет. Ароматне м'ясо, хрумкі овочі, смачні грибочки – і все це в поєднанні з авторськими соусами. Вага страви близько 2 кг, тому це чудовий вибір для святкування великої компанії.
  2. Ситний сет. Часом для щастя та хорошого настрою багато не треба – достатньо замовити доставку їжі, яка перевершить всі ваші очікування. І це саме той випадок! До складу сету входить шашлик зі свинини, лаваш з моцарелою, печена картопля, кукурудза гриль та мариновані овочі. Різноманіття смаків дозволить врахувати різні вподобання, адже така закуска замінить навіть повноцінну страву на вашому святковому столі.
  3. М'ясне плато гриль. Якщо вас цікавить доставка шашлику в Тернополі, та й взагалі ви – любитель м'яса, тоді цей варіант стане оптимальним вибором. Сет складається з таких інгредієнтів: курячий шашлик, ребра, телячий стейк, печені крила. Для балансу смаку додається маринована цибуля, картопля, печериці та пікантні соуси. Можна з упевненістю сказати, що це найкращий м'ясний сет в Тернополі!
  4. Сет «Фріто». Любителі смажених закусок точно оцінять страву, що пропонує доставка їжі «Файне місто». Хрусткі курячі стріпси, картопляні діпи, кальмари, креветки та моцарела фрі – справжнє гастрономічне задоволення, доповнене чотирма видами соусів (сирний, пікантний, базиліковий айолі, гірчичний). 

Якщо у вашій компанії є люди, які не вживають м'ясо, для них у нас теж знайдеться смачна їжа у м. Тернопіль. Зверніть увагу на рибний сет, до складу якого входить: філе тунця, лосось, масляна риба, тигрові креветки, броколі та кабачок гриль, томатний підкопчений соус. Також не варто забувати про бестселера серед вегетаріанців – ароматні овочі гриль. Це насолода для тих, хто дбає про своє здоров'я та дотримується дієтичного харчування. Якщо вам потрібна здорова доставка їжі в Тернополі, обирайте цей сет від Файного. Кукурудза, печериці, болгарський перець та кабачок, попередньо замариновані в соєвому соусі з додаванням кімчі й меду, точно вразять ваші смакові рецептори. 

Читайте також: Відпочивай Файно у Пабі!

 

Сім'я ресторанів «Файне Місто» – найкраща доставка їжі в Тернополі

Ви досі не знали, де продаються найсмачніші сети на компанію в Тернополі? Тоді саме час замовити ексклюзивні кулінарні шедеври на нашому сайті чи за телефоном. Ми гарантуємо високий сервіс обслуговування та бездоганну якість запропонованих страв. Наша перевага в тому, що в Тернополі доставка їжі можлива з різних закладів одночасно, що суттєво економить ваш час. 

доставка їжі тернопіль

Ваша зустріч з друзями чи родичами пройде без зайвих турбот, адже організацію фуршету чи повноцінного святкового столу ми візьмемо на себе. З нами все точно пройде файно, зручно та невимушено. Довірте нам свою ситість та гастрономічне задоволення, і ми точно не підведемо, адже «Файне місто» – більше, ніж просто доставка в Тернополі їжі, напоїв та різних смаколиків!

Наступна стаття >Наступна стаття